+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Nachtdienst Verpleegkundige Ouderen Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Nachtdienst Verpleegkundige Ouderen Deventer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die professionele ontwikkeling een warm hart toedraagt en ons gemotiveerde team De Burcht wil komen versterken!

Wie zijn wij?
Wij zijn collega's van Huis aan de Dijk - team de Burcht - dat onderdeel uitmaakt van Divisie Ouderen.
Huis aan de Dijk is een behandelkliniek voor maximaal 61 patiënten die zich bevinden in een oudere levensfase. Er zijn drie behandelafdelingen die gekenmerkt worden door een eigen milieu. Daarnaast is er een team voor dagbesteding. Afdeling De Burcht biedt plek voor maximaal 20 patiënten in een open en gesloten individueel behandel milieu.

Wat ga je doen?
Als psychiatrisch verpleegkundige word je onderdeel van een multidisciplinair behandel team. Daarbij opereer je op een zeer boeiend snijvlak van psychiatrie en somatiek.
Het uitgangspunt is de herstelgerichte behandelvraag van de patiënt die beschreven staat in het zorgplan. Dit doen we in de driehoek van patiënt, naasten en het behandelteam.

In de nacht houd je toezicht en indien nodig begeleid en verzorg je patiënten tussen 22.30 uur en 07.30 uur. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitzetten en bestellen van medicatie, rapportage en overdracht. Je levert een bijdrage aan de continuïteit van zorgverlening. Verder realiseer je een efficiënte en effectieve uitvoering van de verpleegkundige werkzaamheden die voorkomen in de nacht.
Je intervenieert in crisissituaties en bij opnames. Je verricht observerende, begeleidende en verplegende werkzaamheden. 

Je werkt zelfstandig binnen de gegeven richtlijnen en afspraken en kunt terugvallen op de collega’s in het gebouw, nachthoofd en dienstdoende arts van Dimence tijdens de nachtdiensten.
Je hebt oog voor kwaliteit van leven van de patiënten en draagt bij aan het vormgeven van een omgeving die dit mogelijk maakt. In alles is de SRH methodiek ondersteunend. De uitleg daarvan zal aan jou zorgvuldig gebeuren middels een volwaardige cursus.

Ben jij onze nieuwe collega?
Die.... loyale, gedreven collega met een hart voor onze doelgroep. Die het een uitdaging vindt om een bijdrage te leveren aan onze laatste ontwikkelingen. Vanzelfsprekend ben je een BIG-geregistreerde psychiatrisch verpleegkundige met een afgeronde mbo-v of hbo-v opleiding die graag in de nachtdienst aan de slag wil.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

  • Zekers, de collega's vormen samen een fijn, dynamisch team dat grote waarde hecht aan een veilige werksfeer. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of een actieve rol te nemen.
  • Wij bieden je een contract van 28 uur, maar heb je andere wensen maak het vooral bespreekbaar.
  • Een vast dienstverband.
  • Je functie is ingedeeld in FWG 45, volgens de CAO-GGZ. De CAO biedt een goed pakket arbeidsvoorwaarden, daarnaast biedt Dimence goede aanvullende regelingen.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.

Dimence
Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de cliënt, naasten en andere professionals.
Wij leveren zorg aan mensen die dat nodig hebben. Maar zorgen gaat verder bij ons. ‘Zorgen voor’ is ook zorgen voor elkaar. We stimuleren mentale gezondheid. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor cliënten én onze mensen. We zetten onze talenten in zorgverlening en samenwerken in voor onze cliënten, hun naasten en de collega’s. Zo zijn we als organisatie niet meer te stoppen.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jolanda Oude Reimer via 06-20675914, aanwezig van maandag t/m donderdag tussen 9.15 en 16.00 uur (na 8 aug. bereikbaar).

Ben je verzorgende IG, spreekt deze vacature je aan en denk je dat je een mooie aanvulling kan zijn voor ons team, solliciteer dan gerust!

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in