+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Operator Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als magazijnmedewerker productie zorg jij dat de voorraden goed worden ontvangen, opgeslagen en uitgegeven. Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen, het opslaan en het voorraadbeheer van de grondstoffen. Hierbij is het belangrijk dat je kunt werken volgens een planning en goed overzicht hebt wanneer de producten worden afgeroepen zodat jouw collega's in de productie altijd voorzien zijn van het nodige materiaal en lekker door kan draaien. Daarnaast zorg je voor de administratieve afhandeling en voert indien nodig kwaliteitscontroles uit op goederen. Voor het laden en lossen van vrachtwagens is het een pré als jij in het bezit bent van een geldig reach- en heftruckcertificaat. Deze functie is van maandag t/m vrijdag in de 2-ploegendienst. Dit houdt in dat je de ene week werkt van 6.00u tot 14.30u. De week daarna werk je van 14.20u en 22.50u.

Wij bieden:

Ben jij de Operator die wij zoeken voor ons team in Apeldoorn? Bij onze opdrachtgever in Apeldoorn zijn wij niet alleen op zoek naar vaardigheden, maar ook naar de juiste persoonlijkheid en drive. Wij bieden jou een fulltime functie met een salaris van €2000 bruto per maand. De bonus? Bij het bezit van een hef- en reachtruck certificaat ontvang jij een hoger loon! Wij waarderen de balans tussen werk en privé en ondersteunen we je bij de ontwikkeling van je carrière. Daarom bieden we doorgroeimogelijkheden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Daarnaast streven wij naar lange termijnrelaties met onze medewerkers, de kans op een vast dienstverband is dus zeker aanwezig.

Wij vragen:

Ben jij bereid om in 2-ploegendienst te werken en voldoe jij aan onderstaande eisen? Solliciteer dan direct! - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, basiskennis van de Engelse en Duitse taal (in verband met contact met leveranciers en chauffeurs) - Voor langere tijd beschikbaar in de 2-ploegendienst - Aanpakker - Hef- en reachtruckcertificaat en logistieke werkervaring is een pré

Waar ga je werken:

Al meer dan 120 jaar stimuleert Royal Talens wereldwijd creatieve expressie door kwalitatief hoogstaande merken en producten te ontwikkelen die mensen aanzetten tot schilderen en tekenen. De producten van Royal Talens worden in de fabriek in het centrum van Apeldoorn gemaakt en vervolgens vanuit het distributiecentrum in Apeldoorn-Noord naar circa 100 landen wereldwijd verspreid. Hier komt aardig wat werk bij kijken. Lijkt jou dat wel wat? Aarzel dan niet en solliciteer direct!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in