+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Transportplanner buitenland Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij opzoek naar een leuke en dynamische baan als transportplanner? Als transportplanner ben je verantwoordelijk voor de planning van de transportchauffeurs voor de buitenland transporten van alle vestigingen! Je bent de schakel tussen de opdrachtgever en de chauffeur en zorgt ervoor dat alle buitenland transporten logistiek gezien op rolletjes loopt. Doormiddel van geautomatiseerde systemen zorg je ervoor dat je deze puzzel oplost! Onder jouw werkzaamheden valt het volgende: • Het schakelen tussen opdrachtgever en chauffeur • Creëren van de planning voor alle transportchauffeurs voor de buitenland traa • Je bent een whiz met MS Office en planningsoftware • Probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid staan bovenaan jouw eigenschappenlijst • Van nature uit bezit jij sterke communicatieve skills

Wij bieden:

Kom jij ons team bij Timing Uitzendbureau in Apeldoorn versterken als Transportplanner voor 40 uur per week? Als Transportplanner ontvang je een marktconform salaris, maar er is meer! Je kunt gratis parkeren bij ons kantoor en in de pauze genieten van gratis koffie en thee. Lange dag? Geen zorgen! We hebben een magnetron klaarstaan waarin je jouw avondeten op kunt warmen voor je reis naar huis. Bovendien krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen onze organisatie. We bieden volop doorgroeimogelijkheden aan en hechten veel waarde aan jouw professionele groei. Bij Timing Uitzendbureau streven we naar een divers team en voeren een beleid van gelijke kansen voor iedereen. Wacht niet langer en kom ons energieke team versterken, waarbij je niet alleen je carrière een boost geeft, maar ook je dag een stuk aangenamer maakt!

Wij vragen:

Bij Timing Uitzendbureau in Apeldoorn hebben we een buitengewone positie openstaan voor een gedreven Transportplanner! Je bent hier niet zomaar een van de vele medewerkers. Wij zoeken namelijk iemand die, net als wij, streeft naar het efficiënt organiseren en coördineren van onze transportactiviteiten. Is deze functie iets voor jou? Kijk even of je aan onderstaande eisen voldoet: • Minimaal MBO werk- en denkniveau • Ervaring binnen transport en logistiek • Je bent een whiz met MS Office en planningsoftware • Probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid staan bovenaan jouw eigenschappenlijst • Van nature uit bezit jij sterke communicatieve skills Voel je je aangesproken? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Waar ga je werken:

"Jij kunt de drijvende kracht worden achter ons toegewijde team bij Timing Uitzendbureau Apeldoorn als onze nieuwe Transportplanner! Onze levendige werksfeer draait om samenwerken, innoveren en elke dag streven naar kwaliteit. In de rol van Transportplanner draag jij bij aan het soepel laten verlopen van onze logistieke processen. Versterk ons team, draag bij aan onze missie en ervaar een werkomgeving vol kansen. Dus waar wacht je nog op? Kom Timing versterken en ervaar zelf waarom we zo trots zijn op wat we doen!"
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in