+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.

Ondernemende transportplanner Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Een uitdagende functie, een prachtig bedrijf én in het weekend vrij!

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een groeiende organisatie? Kun jij snel schakelen en makkelijk het overzicht houden? Ben jij een allemansvriend? Dan ben je bij KeraStone aan het juiste adres!

Als ondernemende planner is het aan jou de taak om alle logistieke stromen binnen ons bedrijf goed te organiseren. We hebben één vrachtwagen, tientallen leveranciers en een hele boel klanten. Zo ben je veel aan het schakelen, moet je keuzes maken en goede oplossingen bedenken.

Je krijgt een veelzijdige functie met genoeg uitdaging en verantwoordelijkheid. Dagelijks sta je in contact met (internationale) leveranciers, aannemers en uitvoerders, interieurarchitecten, tegelzetters en onze chauffeur. Je staat ze te woord, plant zo efficiënt mogelijk de ritten in en zorgt voor een goede afhandeling met de eindopdrachtgever.

Omdat je met veel verschillende mensen werkt, is het goed om sociaal en communicatief vaardig te zijn. Binnen ons bedrijf kom je op een positie terecht waar je sterk in je schoenen moet staan en tegelijkertijd de gunfactor en het vertrouwen van de mensen moet weten vast te houden. Dat is de kracht van een ondernemende planner!

Al met al krijg je als planner een uitdagende baan waarbij je de vrijheid krijgt om een eigen draai te geven aan je functie!

Enthousiast geworden of wil je graag meer weten? Neem gerust contact op met Mario (06-45287704 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer!

Wat kan je verwachten?

Je komt te werken bij een groeiende organisatie met een goede reputatie, een sterke marktpositie en met een enthousiast en professioneel team. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Als planner krijg je met verschillende uitdagingen te maken en daarom mag je van ons goede(!) primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Je:

  • werkt met een prachtig, kwalitatief product;
  • komt in een ondernemend Barnevelds team terecht.

Heb je verder nog wensen? Laten we samen om tafel gaan!


Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en sociale planner. Je bent communicatief vaardig, proactief en een klein beetje commercieel. Ons assortiment is zeer divers, om alles zo snel mogelijk onder de knie te krijgen, heb je een open houding en sta je open om nieuwe dingen te leren.

Verder is het in deze functie handig als je:

  • (Enige) ervaring hebt in het plannen in de logistiek;
  • Affiniteit hebt met plannen en techniek;
  • Beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
  • Snel kan schakelen en oplossingen kan aandragen;
  • Een beetje Engels kan.

Voldoe je niet aan onze wensen? Solliciteer gerust! Dan kijken we samen of we wat voor elkaar kunnen betekenen.


Over Kerastone

KeraStone is een importeur van wand- en vloertegels en natuursteen uit diverse landen. Eigentijds en een tikkeltje eigenzinnig brengen wij onze concepten onder de aandacht bij met name de architect, projectontwikkelaar en opdrachtgever.

Nieuwe ontwikkelingen en producten volgen wij op de voet en zijn prominent gepresenteerd in onze showroom in Barneveld. Met het credo: betrouwbaar, betrokken en slagvaardig zijn wij actief op de markt.

De showroom, die de uitstraling heeft van een keramisch atelier, wordt meer en meer bezocht. We vinden het belangrijk onze bezoekers met enthousiasme, kennis en passie voor het product worden ontvangen. Samen gaan we ervoor om de best passende keuzes te maken.
Om dit blijvend waar te kunnen maken zijn wij per direct op zoek naar een planner. Kom jij ons versterken?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in