+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Soest.

Transportplanner Soest

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk met de nieuwste software en geniet van een hechte werkomgeving in een familiebedrijf. Als transportplanner zorg je dat alles op tijd en goed verloopt. Je krijgt een goede werkplek en je collega's helpen je groeien in je werk. Ze bieden een fijne sfeer zonder gedoe, een goed salaris, en kansen om te leren en te innoveren. Perfect voor wie van aanpakken weet en van een gezellig team houdt. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Werk met de nieuwste en beste software!

Geniet jij van een goedlopende planning? Werk jij graag in een hecht familiebedrijf met een no-nonsense aanpak? Ben jij een expeditie expert? Ga dan werken als transportplanner bij dit geweldige bedrijf in Soest!

Dit bedrijf is van buiten een oldtimer en van binnen een Rolls-Royce. Ze bestaan namelijk bijna 90 jaar en zijn tegelijkertijd modern en geavanceerd. Zo werk je met de nieuwste systemen en krijg je een comfortabele werkplek. Je collega's steken graag energie in je, om jou dé expeditie expert te maken!

Als transportplanner zorg jij ervoor dat de logistiek op rolletjes loopt. Door jouw planning komen alle goederen op tijd aan en weet zowel het magazijn als de chauffeurs waar ze aan toe zijn. Ook schakel je met leveranciers en klanten over afspraken en bijzonderheden die zich voordoen.

Waarom jij hier wilt werken?

  • Geen poespas: Ze hebben een informele sfeer waar iedereen het gezellig heeft en gewoon lekker doorwerkt;
  • Goed salaris boven cao: Afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Ontwikkelmogelijkheden: Ze bieden ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, waaronder trainingen en cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen;
  • Innovatie: Hier streven ze naar innovatie, ze laten je graag meedenken.

Ben jij al enthousiast geworden? Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Mario (06-45287704/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer over deze functie en het bedrijf!


Wie zoeken ze?

Inzet en enthousiasme zijn voor hen het belangrijkst. Daarnaast vragen ze om ervaring met plannen. Ervaring in de transportwereld is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet vereist.

Als jij goed binnen hun nuchtere en informele team past, ben je van harte welkom!


Over het bedrijf

Ze zijn expert in het vervoeren van buitenmaatse goederen voor met name de hout- en bouwindustrie in de Benelux en Duitsland. Of het nu gaat om complete ladingen, deelzendingen of zendingen waarbij je de kooiaap in moet zetten. Dit maakt het familiebedrijf al meer dan 80 jaar bijzonder!

Met een team van gemotiveerde medewerkers zorgen ze voor een oplossing voor elk transportprobleem. Door mee te gaan met de ontwikkelingen in de markt blijven ze relevant en blijven ze successen behalen.

Wil jij ook graag meegroeien met dit fantastische familiebedrijf?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in