+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Technisch Projectleider GWW. Vaste baan! – Apeldoorn Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je echt iets kunt bereiken? Als projectleider in de techniek krijg je de kans om uitdagende projecten in de Rail en GWW sector te leiden. Je bent de baas over het technische en financiële deel van de projecten. Ook stuur je een team aan en zorg je dat alles op tijd en binnen het budget klaar is. Veiligheid en kwaliteit zijn heel belangrijk. Een mooie kans om je skills te laten zien en samen met een team iets moois te bouwen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die ervaren technisch projectleider die ik zoek? Geeft het jou een kick om complete projecten tot een goed einde te brengen én heb jij een neus voor (commerciële) kansen? Ik ben op zoek naar een energieke projectleider die zin heeft om te werken aan uitdagende projecten op het gebied van Rail en GWW!  


Je bent zowel technisch als financieel eindverantwoordelijke voor de afrondingen van de projecten. Voor zowel intern als extern ben je het aanspreekpunt. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid van het voorbereiden, coördineren en afronden van de grotere projecten en je stuurt een team aan van medewerkers. Hierbij spelen uiteraard planning, budget, veiligheid en kwaliteit een belangrijke rol.



Gevraagd

Je hebt een HBO werk- en denkniveau met minimaal een MBO diploma in de civiele techniek. Je hebt al een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en technisch inzicht met een actuele kennis van de markt, ontwikkelingen en trends. 



Aanbod

De opdrachtgever biedt je een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk krijg je een bijpassende auto, laptop en mobiele telefoon. Een inspirerende werkomgeving zonder afrekencultuur. Waar hard gewerkt wordt maar ook veel gelachen en successen gevierd!


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een club van nuchtere mensen die hard werken en veel lachen. Een inspirerende werkomgeving zonder afrekencultuur, waar collega’s ook echt collega’s zijn en waar successen samen gevierd worden. De projecten zijn divers. Van het aanleggen van een rotonde tot het vervangen van riolering in binnenstedelijk gebied. En van het bouwrijp maken van complete nieuwbouwwijken tot het uitvoeren van asfaltonderhoud in de meest brede zin van het woord. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in