+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Tenderspecialist Pricing Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CSU

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
CSU

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.400 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van tenders en draag bij aan het succes door jouw expertise in te zetten voor winnende offertes. Werk samen met een dynamisch team, waarbij jouw focus ligt op het voorbereiden, calculeren en plannen van tenders. Geniet van flexibele werktijden en locatie, inclusief de mogelijkheid om je thuiswerkplek optimaal in te richten. Ontvang een competitief salaris, leaseauto of mobiliteitsbudget, en profiteer van een uitgebreid programma aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een NS business card en korting op verzekeringen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Locatie: Landelijk met minimaal 1x per week in Houten
Uren: 32 – 40 uur per week 

Ben jij een pro in Excel en maken cijfers en (soms complexe) calculaties jou blij? Voel jij je op je plek in de wondere wereld van tenderen? Dan kunnen wij jouw talent gebruiken! Samen met de tenderspecialist content en andere collega’s uit het tenderteam ga je ook voor de winnende offerte; en bedenk je de beste langjarige maatwerkoplossingen. Waar de klant blij van wordt én waar wij als organisatie van groeien.  Jouw functie
Binnen het team Mutaties en Food bestaat een groot deel van het werk uit het muteren van calculaties van bestaande opdrachtgevers en projectlocaties. Dit doen we op verzoek van de opdrachtgever. Bijvoorbeeld als de schoonmaakwensen veranderen, als er meer locaties bij komen of de frequentie verandert. Je verzamelt alle informatie die je nodig hebt om de aanpassingen te verwerken; door met de klant in overleg te gaan of de locatie ter plaatse te inventariseren. Daarna werk je de calculatie zorgvuldig bij en koppel je belangrijke informatie terug aan de collega’s in de operatie. Zodat de schoonmaakuren en facturatie passen bij de nieuwe situatie. Je werkt veel samen met de collega’s van het bedrijfsbureau en de rayon-, districts- en accountmanagers.

Je werkt ook, met collega’s van het tenderteam, aan tenders binnen de foodbranche. Jouw aandeel hierin begint al tijdens het pre-tenderen: dankzij jouw kunde gaan we met de meest gunstige (financiële) uitgangspositie van start. Je verzamelt informatie over de klant, bezoekt de klantlocatie(s) tijdens de schouw en dompelt je onder in alle product- en markt-, proces- en klantinformatie die er te vinden is. Een goede voorbereiding is het halve werk; dat is jouw motto. Dit, en de input uit de content- en strategiemeetings met het tenderteam, gebruik je om tot een uitstekende calculatie te komen.

Met de tenderspecialist content maak je een tenderplanning, die jullie bewaken. Iedere betrokkene weet wanneer welke input en/of actie van hem/haar verwacht wordt. Je reviewt concept- en eindteksten en checkt of de beloftes kloppen met jouw calculaties. Als een offerte gegund wordt, verzorg je een tijdige, volledige overdracht aan je operationele en commerciële collega’s. Samen realiseren we een soepele contractstart. Tenderuitslagen evalueer je met collega’s, klanten en intermediairs. Geleerde lessen deel je met betrokken collega's. Zinvol voor de volgende offerte!

 


CSU zet jou voorop

Dit krijg je als Specialist Pricing bij CSU (op basis van 40u per week)

  • Een salaris tussen 3.300,- en 4.400,- bruto per maand dat past bij jouw kennis, ervaring en ontwikkeling;
  • Flexibele werktijden en -locatie, en de middelen om jouw thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten;
  • 26 vakantiedagen en 6 atv-dagen (en de mogelijkheid om extra dagen te kopen);
  • Telefoon en laptop;
  • Leaseauto of mobiliteitsbudget;
  • Voor later wacht je een prima pensioen bij Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf.
  • Ons programma “Fris in je werk” met o.a. een NS business card, korting op verzekeringen en gratis onbeperkt sporten.

Jij brengt mee als Tenderspecialist Pricing:
Je bent van nature stressbestendig en een échte held met cijfers. Pro actief, procesmatig en zelfstandig zijn de sleutelwoorden binnen jouw nieuwe functie. Je bent communicatief vaardig en flexibel; je past je gemakkelijk aan en met slimme oplossingen sla jij je door onvoorziene uitdagingen heen.

Verder ben/heb je:

  • Het liefst een opleiding op mbo- of hbo-niveau;
  • Commercieel en financieel ingesteld;
  • Werkervaring die ertoe doet, het liefst opgedaan binnen een commerciële dienstverlenende organisatie
  • Met elkaar: Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Samen met je collega’s haal jij het maximale uit elke werkdag. We geven elkaar de vrijheid en het vertrouwen in ons werk. Teamspirit, betrokkenheid en aandacht voor de ander staan daarbij centraal.
Bij ons draait het om jou

Bij Top Employer CSU zorgen we voor fijne plekken waar mensen kunnen werken en leven. Met 16.000 trotse collega’s zijn we een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij CSU werken we elke dag scherper, slimmer en schoner. Dit betekent dat we elke dag slimme, duurzame oplossingen bedenken die het werk leuker en makkelijker maken. Dit doen we binnen veel verschillende werkgebieden; van hotels en vakantieparken tot zorglocaties en scholen. 

CSU is er voor jou als je de volgende stap wilt zetten in je carrière of juist wilt starten met je allereerste echte baan. Wij doen er alles aan om voor iedereen de baan te maken die past bij hun leven. Niet je privéleven om je werk heen plannen, maar je werk om de rest van jouw leven heen plannen. We zorgen dat niets jou in de weg staat, zoals taal of opleiding. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden.  


Aan het werk

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar Tenderspecialist Pricing. Ook als je niet helemaal aan de functie-eisen voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij geloven namelijk in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk, Anne van Bijsterveldt, Manager Tenderteam Oost, beantwoordt je vragen via 06-30966343.

Wil je graag meteen solliciteren? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief via deze website t.a.v. Dionne van de Nostrum, HR Business Partner.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in