+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nunspeet.
Laad meer vacatures

ICT Helpdesk Medewerker Nunspeet

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.800 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de ICT?
Ben je graag probleemoplossend bezig en geeft het je een kick wanneer je de klant succesvol hebt kunnen helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
In deze functie als ICT Helpdesk Medewerker ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning bij de klanten van onze opdrachtgever. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het oplossen van zowel eerstelijns- als tweedelijns incidenten.
Je bent in deze functie het eerste aanspreekpunt en vertegenwoordigd de service-desk. Veel voorkomende incidenten hebben betrekking op de Windows-omgeving, Microsoft Azure of Office 365. Als ICT Helpdesk Medewerker los je de incidenten naar tevredenheid op. Dit doe je zowel op kantoor in Nunspeet als op locatie bij klanten. Naast de werkzaamheden als helpdesk medewerker ben je ook betrokken bij nieuwe projecten, om op deze wijze je kennis en ervaring verder te ontwikkelen. Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie!

Over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een kleine, maar succesvolle organisatie in het bieden van ICT oplossingen op maat voor haar klanten. Ze zijn gevestigd in Nunspeet, op een locatie die uitstekend bereikbaar is. Door de kleinschaligheid hebben ze veel aandacht voor de ontwikkeling en coaching van medewerkers. Bij dit bedrijf zijn dan ook volop mogelijkheden om trainingen te kunnen volgen voor je eigen ontwikkeling, en hierdoor ook intern door te kunnen groeien. Hard werken en plezier maken gaat hand in hand bij dit bedrijf, en wij dan ook op zoek naar een kandidaat met de juiste werkmentaliteit en die zich thuis voelt in een omgeving waar hard gewerkt word, maar waar successen ook hard worden gevierd. 

Wat zijn je taken:
Als ICT Helpdesk Medewerker ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van klachten, storingen en verzoeken met betrekking tot Microsoft 365 en de werkplek, zowel telefonisch als per e-mail. Daarnaast houd je toezicht op aangemaakte incidenten en escaleer je tweede- en derdelijns incidenten. Je installeert hard- en software, evenals apparatuur op locatie bij klanten. Tevens draag je bij aan structurele oplossingen voor herhaaldelijke problemen en verleen je ondersteuning aan zowel klanten als consultants. Je zult ook actief deelnemen aan projecten en zowel Microsoft 365-omgevingen als software- en licenties voor onze klanten beheren en verbeteren.

Functie-eisen:
Voor deze functie als helpdesk medewerker zijn we op zoek naar kandidaten met een afgeronde MBO niv.4 opleiding, richting ICT. Daarnaast beschik je bij voorkeur over minimaal twee jaar werkervaring in een ICT gerelateerde omgeving. 
Wij verwachten van jou dat je de ambitie hebt om op korte termijn certificeringen te behalen in Microsoft 365 en dat je interesse toont in cloud en beveiliging. Verder dien je een klantgerichte instelling te hebben, waarbij je de focus legt op service en oplossingen. Daarnaast beschik je over een proactieve, servicegerichte en leergierige houding. Ervaring met een helpdesksysteem is een pluspunt. Ook dien je redelijk Engels te kunnen spreken en schrijven, en over sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden te beschikken. Een flexibele instelling wordt eveneens van jou verwacht.

Wat hebben wij te bieden?
Bij onze opdrachtgever kan je rekenen op flexibiliteit bij het bepalen van je werktijden en werkplek, met aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé. Onze werkomgeving is informeel en biedt veel mogelijkheden. Bovendien kun je deelnemen aan leuke uitstapjes, feesten en activiteiten, zowel bijwonen als zelf organiseren. Wij bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden en ondersteunen je bij het behalen van verschillende certificaten, met een salarisverhoging voor elk behaald certificaat. En niet te vergeten, er zijn kansen voor doorgroei naar de rol van consultant.

Salaris
Wij bieden je een salaris tussen €2.400 en €2.800 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit bedrag is excl. vakantiegeld en vakantiedagen. Ook heb je recht op reiskostenvergoeding. 
Daarnaast behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden. Ook bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op. Bij je ontwikkeling en het behalen van diverse certificaten volgt een salarisverhoging. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en je werkt dus niet op uitzendbasis. 

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in