+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Calculator Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Calculator voor civiele projecten in de regio Apeldoorn speel je een cruciale rol in het verbinden van complexe projectpuzzels tot financieel haalbare realiteit. Je bent de architect van de financiële blauwdruk, waarbij je grondig onderzoek doet en complexe informatie vertaalt naar heldere inzichten. Jouw passie voor precisie en perfectie, samen met je proactieve houding, dragen bij aan het succes van indrukwekkende infrastructuurprojecten. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als jij ervaring hebt als Calculator in de civiele techniek, gedreven bent in het opstellen van nauwkeurige begrotingen en berekeningen voor diverse projecten én woonachtig bent in de regio Apeldoorn, dan is deze vacature perfect voor jou!


Wat ga je doen?

Als Calculator voor civiele projecten in de regio Apeldoorn vervul je een gave rol waarin je de puzzelstukjes van complexe projecten samenbrengt tot een financieel haalbaar geheel. Je bent als het ware de architect van de financiële blauwdruk die de basis legt voor de realisatie van indrukwekkende infrastructuurprojecten.

In jouw dagelijkse werkzaamheden doe je grondig onderzoek naar de vereisten en details van elk project. Door te duiken in projectplannen, bestekken en technische tekeningen krijg je een helder beeld van de uitdagingen en mogelijkheden die elk project met zich meebrengt. Maar jouw rol beperkt zich niet tot achter de schermen. Je bent een belangrijk in het communicatienetwerk van het project, waarbij je nauw samenwerkt met de projectleiding en andere belanghebbenden. Jouw vermogen om complexe financiële informatie op een heldere en begrijpelijke manier te presenteren, maakt jou de brug tussen technische uitdagingen en financiële haalbaarheid.

Met een scherp oog voor detail en een passie voor precisie, streef je naar perfectie in het opstellen van begrotingen en calculaties. Je bent niet alleen bezig met cijfers; je bent een ontwerper die rekening houdt met financiële aspecten van elk project, met een focus op het creëren van meerwaarde en het minimaliseren van risico's.

Als regisseur van het financiële aspect van projecten, ben je proactief op mogelijke afwijkingen en kansen die zich kunnen voordoen. Je bent niet bang om het voortouw te nemen bij het onderhandelen met leveranciers en onderaannemers, altijd met als doel om de meest kosteneffectieve oplossingen te vinden zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Met jouw expertise en toewijding draag je bij aan de succesvolle uitvoering van civiele bouwprojecten, waarbij je een rol speelt in het realiseren van de infrastructuur die onze samenleving verbindt en versterkt.



Gevraagd

Wij vragen veel van een Senior Calculator. Wij zijn op zoek naar iemand die het verschil kan maken en onze organisatie naar een hoger niveau kan tillen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als calculator, medewerker bedrijfsbureau, tendercoördinator, etc. in de civiele techniek. Jouw kennis en ervaring zet je ook om in het begeleiden van medewerkers met minder ervaring. Dit doe je met een coachende stijl. Daarnaast verwachten we minimaal de volgende punten van jou:

  • Een afgeronde hbo- opleiding in Civiele Techniek of een vergelijkbare richting;
  • Aantoonbare ervaring hebt in het opstellen van begrotingen en calculaties;
  • Sterke communicatieve vaardigheden bezit en oog hebt voor detail.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €4.500,- tot €5.500,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in