+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Medewerker Aanleg Sportvelden (Midden-Nederland) Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Globen

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van afwisselend werk in de buitenlucht? Kom dan bij ons team en help mee aan het bouwen van sportvelden! Je maakt voetbal-, hockey-, tennis- en padelvelden klaar voor gebruik. We zoeken iemand die van aanpakken weet, zelfstandig is en een beetje ervaring heeft met bouwwerk. Je krijgt een goed salaris en alle spullen die je nodig hebt om veilig te werken. We hebben een fijne sfeer op het werk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Lijkt het jou gaaf om te werken aan de aanleg van de mooiste sportvelden in midden Nederland? Jij zorgt ervoor dat onder andere voetbal-, hockey-, rugby, tennis en padel helemaal klaar zijn voor hordes stampende spelers en supporters.
Jij word enthousiast van fysiek en afwisselend werk en je weet van aanpakken. Daarnaast ben jij een handige, zelfstandige duizendpoot en heb je al een beetje ervaring met civieltechnische werkzaamheden. Met civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden bedoelen wij het ontwerp, de constructie en beheer van de gebouwde omgeving. Herken je jezelf hierin? Dan ben jij onze nieuwe teamspeler!

Over de vacature
Lijkt het jou gaaf om te werken aan de aanleg van de mooiste sportvelden in midden Nederland? Jij zorgt ervoor dat onder andere voetbal-, hockey-, rugby, tennis en padel helemaal klaar zijn voor hordes stampende spelers en supporters. Jij word enthousiast van fysiek en afwisselend werk en je weet van aanpakken. Daarnaast ben jij een handige, zelfstandige duizendpoot en heb je al een beetje ervaring met civieltechnische werkzaamheden. Met civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden bedoelen wij het ontwerp, de constructie en beheer van de gebouwde omgeving. Herken je jezelf hierin? Dan ben jij onze nieuwe teamspeler!

Dit bieden wij
Aantrekkelijk salaris
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Goede werksfeer

Dit vragen wij
Jij hebt je rijbewijs B
De juiste werkmentaliteit
Jij bent gedreven
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in