+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Zorgconsulent (Regio Groot Veluwe en Oost) Apeldoorn Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.046 - € 4.349 p/m

Vacature in het kort

Het Cliëntbureau van de regio's Groot Veluwe en Oost zoekt een Zorgconsulent voor een veelzijdige rol waar geen dag hetzelfde is. In deze functie ben je het middelpunt voor het snel en adequaat regelen van passende zorg voor cliënten. Je werkt in een groot, maar prachtig werkgebied en focust je voornamelijk op Apeldoorn en omliggende gebieden. Je werkt samen met een gemotiveerd team en krijgt de kans om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van diverse trainingen. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Het Cliëntbureau van de regio's Groot Veluwe en Oost zijn op zoek naar een Zorgconsulent voor 32 tot 36 uur per week. Kom jij ons versterken?
Ons werkgebied is groot maar mooi: van de Veluwe, tot Arnhem en de Achterhoek. Omdat we niet van elke uithoek alle details kunnen weten zoeken we specifiek een collega die ons komt versterken in Apeldoorn en plekken ten oosten van Apeldoorn. In onze regio wonen en werken volwassenen met een licht tot ernstige verstandelijke beperking en/of een psychiatrische problematiek. Wat wij echt leuk vinden aan ons werk? Geen dag is hetzelfde!

Als zorgconsulent zorg je er voor dat onze (nieuwe) cliënten zo snel mogelijk de zorg krijgen die bij hen past. De vraagstukken zijn verschillend, een aanvraag voor dagbesteding, voor tijdelijke ondersteuning, spoedplaatsingen of de vraag voor een (andere) woonplek. Je bent aanspreekpunt voor cliënten en verwanten en externe stakeholders, maar ook voor managers, coördinerend begeleiders en gedragsdeskundigen. Je hebt een actieve rol bij de plaatsing van cliënten. Daarnaast is de zorgconsulent verantwoordelijk voor het aanvragen van herindicaties bij het CIZ.

Een ander belangrijk aspect van het vak van zorgconsulent is dat je kennis hebt van de sociale kaart in een werkgebied, bekend bent met de ontwikkelingen in dat gebied en kan anticiperen op het samenbrengen van vraag en aanbod, waar nodig met een hoop creativiteit. Hiervoor werk je samen met de regiomarketeer. Jij bent voor Philadelphia de ogen en oren naar buiten.

Zijn wij een match?
Ons team werkt constructief en op basis van vertrouwen met elkaar samen. Wij zijn altijd op zoek is naar de juiste match voor onze (potentiele) cliënt en dat vraagt soms veel creativiteit van ons. Vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid op zoek gaan naar de beste oplossing; dat is wat ons drijft. Jij bent in staat om makkelijk contact te leggen en te onderhouden en bent communicatief sterk. Je komt te werken in een team maar kunt ook solistisch werken. Je kunt goed overstijgend denken en je hebt zowel een sociale als een commerciële instelling.

Als zorgconsulent is het belangrijk om overzicht te kunnen houden ook als het hectisch is. Je werk bestaat naast veel telefonisch en persoonlijk contact ook uit administratieve taken. Bij voorkeur heb je voldoende kennis van diverse financieringsvormen en zorgaanbod, marktverkenning en marktbewerking, aanvragen (her)indicaties WLZ, beschermd wonen en jeugdwet. Je hebt een proactieve persoonlijkheid met commerciële inslag. Verder heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van zorg & welzijn. Je gaat graag actief de markt benaderen om zo een bijdrage te leveren aan de doelstellingen voor de regio waarin jij werkt. Je weet wie in jouw regio werkzaam zijn binnen de VG sector, maar zeker ook in de andere sectoren binnen Zorg en Welzijn. We zoeken bij voorkeur een collega die al ervaring heeft opgedaan. We zijn benieuwd wat jij te brengen hebt en op welke manier jij ons team komt versterken.

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, van minimaal € 3.046,- en maximaal € 4.349,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.
  • Een toffe baan voor een landelijk werkend cliëntbureau; er zijn altijd collega’s die jou verder kunnen helpen.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 27 mei2024 via de sollicitatieknop op deze pagina.

Heb je nog vragen? Bel of app Alice van de Steeg, teammanager Cliëntbureau, op telefoonnummer 06 - 12 63 73 19. Tijdens de mei vakantie (tot 9 mei) is Alice van de Steeg minder goed bereikbaar, mailen mag ook: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in