+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Finance Consultant Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werkmandejong

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkmandejong

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Verbreed jouw horizon en ontdek als Finance Consultant verschillende bedrijfsculturen, processen, werksituaties en collega’s. Zo maak je geen stappen, maar sprongen vooruit!

Afwisseling en uitdaging zijn termen die jou niet onbekend zijn. Binnen de detachering is geen dag hetzelfde en dat is juist wat jouw werk zo interessant maakt. Als gedreven Werkmandejonger ga je aan de slag om met jouw financiële kennis, expertise en persoonlijkheid het verschil te maken bij onze klanten. Als financial consultant kan je ingezet worden op diverse opdrachten. Daarbij kan je denken aan rollen als bijvoorbeeld business controller, finance business partner of finance manager. Jouw opdracht verschilt iedere keer weer. Dit is onder andere afhankelijk van jouw ervaring en, minstens zo belangrijk, jouw ambitie.

Deze functies vervul je bij zowel MKB organisaties als bekende toonaangevende organisaties zoals Bol, Pon Automotive, Lidl, Klokgroep en NS.

Daarnaast ben jij de sparringpartner / coach binnen ons team van Finance & Control professionals. Dit doe je bijvoorbeeld door jouw opgedane kennis en ervaring te delen binnen het team of te sparren met startende professionals over vraagstukken binnen hun opdrachten.

Op het gebied van ontwikkeling sta je binnen je functie bij Werkmandejong zeker niet stil. Via onze WDJ Academy bieden we jou een divers aanbod in opleidingen aan, denk aan de Power BI opleiding. Ook organiseren we in samenwerking met externe opleiders inhouse trainingsdagen, onder andere op het gebied van business control. Heb je de wens voor een specifieke opleiding, bijvoorbeeld een post-hbo of een master? Wij denken graag met je mee. Naast vakinhoudelijk groeien, dagen we je uit om ook op persoonlijk vlak aan de slag te gaan. Je wordt daarom gekoppeld aan een fieldmanager, die op basis van wederzijds vertrouwen en een persoonlijke aanpak jou stimuleert & motiveert en wanneer nodig een spiegel voor houdt om jou verder te helpen.



Gevraagd

We vinden het ontzettend belangrijk dat je als persoon goed bij onze organisatie past. Dat betekent dat jij je herkent in onze kernwaarden en kernkwaliteiten: hiermee maken wij namelijk het onderscheid bij onze klanten! Natuurlijk vragen we ook inhoudelijk wat van je, te weten:

  • je hebt oog voor detail en met jouw analytisch denkvermogen weet je hoe je de business en de financiële processen aan elkaar kunt verbinden;
  • je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in financiële richting en minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • je durft positief kritisch te zijn en hebt een resultaatgerichte werkhouding waardoor je altijd op zoek gaat om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Mocht je qua ervaring wat afwijken van dit profiel, maar herken je jezelf wel in onze kernwaarden en kernkwaliteiten? Ook dan komen wij graag met je in contact!



Aanbod

Als finance consultant bij Werkmandejong maak je deel uit van een groeiende organisatie die sterk betrokken is bij jou als medewerker. Verder kan je bij ons rekenen op:

  • een salaris tussen € 4.000,- en € 6.000,- o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en vakantiegeld; een leaseauto met tankpas en de mogelijkheid om deze privé te rijden;
  • je maakt aanspraak op de winstdelingsregeling;
  • toegang tot de WDJ Academy, ons online leerplatform en de mogelijkheid voor cursussen en (externe) opleidingen, zoals een post-hbo of wo-master;
  • diverse (informele) teamactiviteiten met de leukste collega’s.


Bedrijfsomschrijving

We zijn een sterk visie gedreven organisatie en we hechten grote waarde aan onze kernwaarden: gedreven, echt en plezier. De platte organisatiestructuur en de sterke teamspirit zorgen voor een geweldige onderlinge sfeer, waarbij plezier én prestatie centraal staan. Bij ons staat het geluk van mensen op nummer één, dus ook dat van jou als collega. Ons gewaagd doel is dan ook om in 2024 de nummer 1 Great Place To Work te worden onder middelgrote bedrijven! Hier hebben wij al mooie stappen in gezet door de afgelopen 5 jaar steevast in de top tien te staan. Momenteel telt het jonge en ambitieuze team van Werkmandejong ruim 100 medewerkers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in