+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Senior DevOps Engineer 40u/w Kadaster Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kadaster

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van geografische informatie bij het Kadaster! Als DevOps Engineer met ESRI kennis in het team Basisregistratie Topografie, speel je een cruciale rol in het beheren en ontwikkelen van topografische kaarten van Nederland. Werkend met ESRI-GIS software en .Net applicaties, krijg je de kans om bij te dragen aan innovatieve projecten, zoals de cloudmigratie van werkplekken. Geniet van een informele werksfeer en de mogelijkheid tot ontspanning met tafeltennis, gamen of 3D-printen. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: APELDOORN
Duur: 20-05-2024 - 19-05-2025
Optie tot verlenging: Ja
Reageren voor: 10-05-2024

Omschrijving Beheer en Ontwikkeling IT

Waar loopt de grens tussen uw tuin en die van uw buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. We hebben heel veel data over alles onder, op en boven de grond en willen maximale waarde halen uit deze data. Naast onze wettelijke taak, beheert het Kadaster ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren wij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart.

Binnen Beheer en Ontwikkeling IT werken we met Scrum en DevOps en zijn de teams integraal verantwoordelijk voor de volledige technische dienstverlening, van idee tot productie. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer. Soms werkt het beter om even je zinnen te verzetten en kan je met je teamgenoten een potje tafeltennis spelen, gamen of met de 3D printer een ontwerp realiseren. Ook hebben we een innovation hub om in een andere sfeer samen te werken.

Omschrijving project waarbinnen de inhuurkracht komt te werken

Het team BRT (Basisregistratie Topografie) is op zoek naar een DevOps Engineer met ESRI kennis.

Het Kadaster is verantwoordelijk voor het maken van de topografische kaarten van Nederland. Hiervoor wordt onder meer gebruik gemaakt van ESRI- GIS software voor zowel desktop-applicaties en enterprise-applicaties in combinatie met eigen maatwerk tooling. De server- en werkplekapplicaties hiervoor worden beheerd door team BRT. Dit is een multidisciplinair team dat zich met name richt op .Net applicaties. Naast het bouwen en onderhouden van .Net (web)applicaties beheert het team ook Oracle en Postgres databases en ESRI software. Momenteel werkt het team bijvoorbeeld aan de cloudmigratie van werkplekken van het dienstonderdeel MGCP (Multispatial Geographic Cooperation Project). Tevens staat 2024 in het teken van een verandering in het applicatielandschap door grootschalige verschuivingen van leveranciers van infrastructuur.

Opdrachtomschrijving

Om het dienstonderdeel MGCP klaar te maken voor de naderende wijzigingen in het applicatielandschap moeten de fysieke werkplekken gemigreerd worden naar een cloudomgeving. Met deze werkplekrationalisatie wordt ook gefocust op het updaten van ArcMap gebruik naar ArcGIS Pro. Voor de grote hoeveelheid werk die deze opgave met zich meebrengt is extra inzet vereist. Bestaande processen moeten gemigreerd worden met behoud van functionaliteit naar een nieuwe beheerbare omgeving. Wanneer dit voor MGCP bewerkstelligd is volgen andere services/diensten die bij het BRT team in beheer zijn een soortgelijk traject. Denk hierbij aan de wijze van voortbrenging en inrichting van het landschap. Ook hiervoor zoekt het team versterking.

Belangrijkste technieken, methoden en tools

• ESRI software (ArcGIS Pro, ArcGIS Enterprise, Workflow Manager);

• C# .Net met MS Visual Studio;

• Python.

Functie-eisen:
Verplichte opgave van uw gewaarmerkte KVK-uittreksel. Hieruit moet de tekenbevoegdheid van de ondertekenaar van de onderhavige overeenkomst blijken.
U voegt slechts één Nederlandstalig curriculum vitae (cv) van maximaal drie (3) pagina's A4 toe. Uit dit cv dient te blijken dat u voldoet aan onderstaande eisen. Indien u naar oordeel van het Kadaster niet voldoet aan de gestelde eisen, of uw cv uit meer dan drie (3) pagina's bestaat, zal uw offerte terzijde worden gelegd en niet worden meegenomen in de beoordeling van de gunningscriteria.

Onderstaand de eisen waar de kandidaat aan moet voldoen. Per eis (kort) toelichten waarom de kandidaat in uw ogen aan de eis voldoet. Verwijzen naar het CV volstaat niet.
Minimaal 10 jaar ervaring met ontwikkelen in .NET en C#;.
Minimaal 5 jaar ervaring met beheer van Oracle databases.
Minimaal 5 jaar ervaring met beheer/configuratie van ArcGIS-applicaties.
Minimaal 5 jaar ervaring met programmeren in Python.
Minimaal 5 jaar ervaring met beheer van Azure infrastructuur.
Minimaal 2 jaar ervaring met technisch beheer van ArcGIS Enterprise.
Aantoonbare ervaring met succesvol samenwerken in multidisciplinaire (agile) teams en omgevingen.
Ervaring met Defensie, AVD, Tekton en cloudmigraties van ESRI backend-producten is geen harde eis maar een zwaarwegende pré.
Taalniveau Nederlands minimaal B2.
Door de kandidaat zélf geschreven CV en motivatie.

Wensen:
Bij de migratie van ArcMap naar ArcGIS Pro moet bestaand maatwerk overgezet worden. Tegelijkertijd vindt er een infrastructuur-migratie plaats, voor zowel werkplek als back end, van on premise naar cloud. Welke specifieke technische uitdagingen liggen hier op het verantwoordelijke team te wachten en hoe zou je die aanpakken?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in