+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Meewerkstage Adviescentrum Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Univé

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Op zoek naar een interessante stage in de verzekeringswereld? Bij Univé Stad en Land krijg je een warm welkom en de kans om veel te leren. Je start met een leuk programma en maakt kennis met verschillende aspecten van het werk. Er zijn volop mogelijkheden om te groeien en nieuwe dingen te leren. Je kunt zelfs diploma's halen. Tijdens je stage krijg je een laptop en toegang tot online cursussen. Plus, je ontvangt een goede stagevergoeding. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Hi student, op zoek naar een leuke en leerzame meewerkstage in de verzekeringswereld? Kom dan stage lopen bij Univé Stad en Land!


Wie ben jij
Je volgt een opleiding in een financiële of commerciële richting. Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar. We vinden het fijn als je enthousiast en positief ingesteld bent en graag initiatief neemt. Je bent klantgericht, hebt commercieel inzicht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Deze kwaliteiten zet je graag in om onze leden te helpen. Verder is het belangrijk dat je je graag wilt ontwikkelen en hierin initiatief toont.

Wat ga je doen
Je begint je stage in team Outbound. Je start met het bellen van onze leden om afspraken in te plannen voor onze winkels. Je zorgt voor een nette administratieve afhandeling en het up-to-date houden van de klantgegevens. Je mag natuurlijk ook meekijken en meeluisteren met onze adviseurs om hiervan te leren.
Ben je in het bezit van je WFT basis en WFT Schade particulier? Dan mag je meedraaien binnen team Inbound op het adviescentrum. Hier bellen onze leden met diverse vragen en sta jij vol enthousiasme klaar om ze te beantwoorden! Er zijn leden die bellen voor advies over een geschikte dekking voor een nieuwe auto, terwijl anderen graag willen weten of ze voldoende verzekerd zijn voor hun vakantie. Weet je iets niet? Dat is geen enkel probleem. Er is altijd iemand aanwezig op de afdeling bij wie jij terecht kunt met je vragen.

Wat wij bieden
Een warm welkom en een leerzame tijd. Je start met een leuk onboardingsprogramma waarin je kennis maakt met veel collega’s en Univé Stad en Land. Daarna start de opleiding waarin je kennis maakt met onze producten, diensten en systemen. Wanneer je enthousiast bent en je goed inzet krijg je genoeg mogelijkheden om mee te groeien. Wij leren je alle kneepjes van het vak en zorgen dat je veel leert over het behandelen van binnenkomende vragen en het informeren en adviseren over onze particuliere verzekeringsproducten. Binnen het adviescentrum bieden wij ook de mogelijkheid om benodigde WFT diploma’s te halen om je zo verder te kunnen ontwikkelen. Je kunt binnen Univé Stad en Land meedoen aan verschillende vitaliteitsactiviteiten. Daarnaast heb je toegang tot de interessante online leeromgeving GoodHabitz. Tijdens jouw stage krijg je van ons een laptop. Uiteraard hoort er bij deze stage een goede stagevergoeding van €400 (mbo) €650 (hbo).

Wie wij zijn
Stagelopen bij een verzekeraar saai? Niet bij Univé Stad en Land! Wij zijn een warme organisatie met fijne collega’s en oog voor de mens. Wij koesteren een cultuur waarin werkplezier centraal staat met vertrouwen, vrijheid en eigenaarschap als basis. Ons geloof in het menselijke aspect zorgt ervoor dat jij elke dag met een glimlach naar je stage komt. Dit wordt onderstreept door het feit dat maar liefst 91% van onze medewerkers ons een ‘Great Place To Work’ vindt.

Als coöperatie staan we midden in de samenleving en doen we graag iets terug voor de mensen om ons heen. Daarom ondersteunen wij bijvoorbeeld verschillende maatschappelijke projecten en zijn wij Supporter van Sport, voor jong en oud, met of zonder beperking. Wij zijn een organisatie die openstaat voor jouw ideeën. Dus zie jij wat er beter kan? Dan horen wij dat graag en geven wij jou de ruimte en verantwoordelijkheid om hiermee aan de slag te gaan.

Overige informatie
Enthousiast geworden? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Wij gaan graag met je in gesprek. Stuur ons je CV en eventueel motivatiebrief via de sollicitatiebutton.

Voor vragen kun je contact opnemen met Mayte Power, onze Recruiter, via 06 18897923. Je kunt ook mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bijzonderheden
Univé kent een screeningsbeleid dat deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Je wordt daarom getoetst op betrouwbaarheid, inclusief het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in