+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.

Intercedent Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van matchmaking en word de spil tussen bedrijven en nieuwe medewerkers. Als sales intercedent bij Randstad, werk je in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je overtuigt bedrijven van de voordelen van een samenwerking, vult vacatures in, en begeleidt flexwerkers. Geniet van een competitief salaris, boeiende bonussen, een uitgebreid inwerktraject, en een uniek benefit budget waarmee je zelf kiest hoe je het besteedt. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Goed personeel vinden. En het liefst ook nog snel. Het is iets waar veel bedrijven mee worstelen. Gelukkig ben jij er! Jij laat directies en HR-managers zien hoe Randstad kan helpen en neemt ze de vacatures van a tot z uit handen. Zo los je niet alleen hun personeelsvraagstukken op, je helpt ook dagelijks mensen aan een mooie baan.


wat ga je doen?

Jij bent een matchmaker pur sang; elke dag opnieuw breng jij de juiste partijen samen. Zo weet je proactief nieuwe klanten aan Randstad te binden, maar je slaat ook de brug tussen de klant en nieuwe medewerkers. Je kunt je baan beschouwen als een baan waarin je continu van pet wisselt. Heb je bedrijven uit jouw regio ervan overtuigd een samenwerking met Randstad aan te gaan? Dan ben je niet alleen de accountmanager, maar ook de recruiter die de vacatures invult. Je schrijft vacatureteksten, zoekt actief de beste kandidaten en voert sollicitatiegesprekken. Heb je matches tot stand gebracht, dan stel je de contracten op en blijf je als werkgever de flexwerkers begeleiden.




Een collega aan het woord

''Tijdens mijn studie communicatie heb ik stage gelopen bij Randstad. Ik leerde Randstad kennen als een heel fijne werkgever met enorm betrokken en gezellige collega's. Na mijn afstuderen startte ik dan ook officieel als intercedent. Dat voelde weer als thuiskomen!''  Lisanne van den Toorn - Intercedent


waar en met wie werk je?

Samen met jouw collega Lisanne ga je in de omgeving Duiven/Zevenaar aan de slag. Je werkt samen op de vestiging in Duiven en Arnhem, gaat op bezoek bij een klant of zoekt naar de ideale kandidaat voor een vacature. Dit doe je voor zowel de logistieke profielen als het kantoorpersoneel. Omdat jij zoveel verschillende rollen vervult, werk je ook nauw samen met allerlei collega’s binnen Randstad; intercedenten, recruiters en je manager Petra met wie je je targets bespreekt. Natuurlijk sta je ook heel dicht bij je klanten. Wij zoeken iemand met lef, een gezonde dosis energie en een open en geïnteresseerde houding. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de resultaten. Dat geeft je ook veel vrijheid, jij bepaalt zelf hoe je dingen aanpakt en daar ben je ook nog eens gestructureerd in!




waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen de Randstad Groep. Dit biedt jou als sales intercedent interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.




dit bieden we jou
  • een bruto maandsalaris tussen € 2550,- en € 3000,- afhankelijk van je ervaring

  • interessante bonussen: per kwartaal een werving & selectie bonus o.b.v. van je geboekte fee’s en twee keer per jaar een Randstad bonus o.b.v. behaalde resultaten

  • mooi  inwerktraject, ruim aanbod aan opleidingen en veel doorgroeimogelijkheden

  • 25 vakantiedagen, 8,5% vakantiegeld plus een benefit budget van 3,84% dat je naar eigen inzicht mag besteden, je hebt o.a. de optie om dit maandelijks te laten uitbetalen, of extra vakantiedagen, tablet, fiets of sport abonnement aan te schaffen

  • telefoon abonnement (voice- en data, wereldwijd) dat je ook privé mag gebruiken en eens per twee jaar een bijdrage van € 225,- om een smartphone aan te schaffen

  • een top team van gedreven en vooral ook gezellige collega’s! 



over jou
  • je bent 32-40 uur per week beschikbaar 

  • HBO werk en denkniveau (minimaal HBO Propedeuse)

  • ervaring in klantcontact en/of de commerciële dienstverlening

  • het lef om doelgericht in te spelen op de (mogelijke) wens van klanten

  • een kei in plannen, organiseren en prioriteren

  • flexibel: je hebt de souplesse om verschillende rollen tegelijk te vervullen en goed om te gaan met de wisselende werkdruk

  • doorzetter die niet stopt voordat de deal gesloten is!

  • overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkrachten

  • vanwege het werkgebied is een rijbewijs en eigen vervoer verplicht om de functie goed uit te kunnen voeren.



word jij onze nieuwe collega?

Wil jij Randstad en nieuwe klanten aan elkaar koppelen voor een langdurige samenwerking? Neem voor meer info contact op met onze Talent Acquisition Specialist Hanneke Reutelingsperger via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-43000793. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie. 

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in