+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

Allround Intercedent Maxflex Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maxflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ons hechte team is op zoek naar versterking! Als Allround Intercedent bij Maxflex krijg jij de ruimte en vrijheid om jouw talenten te ontwikkelen en te ontdekken waar jouw kracht ligt. Ons kantoor bevindt zich midden in het centrum van Nijmegen en lunchen doen we op vrijdagen dan ook lekker buiten de deur. Wij zijn een jong, ondernemend team dat elkaar ondersteunt en veel samenwerkt. Word jij onderdeel van ons gezellige team? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over Maxflex
Jouw toekomst start hier! Maxflex heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd binnen verschillende sectoren. Wij ondersteunen bedrijven in de zoektocht naar vakkundig personeel waar je als bedrijf op kunt rekenen. Daarnaast begeleiden wij kandidaten naar een (nieuwe) uitdaging op basis van uitzenden of Werving & Selectie. Deze kandidaten bestaan voornamelijk uit studenten, net afgestudeerden/starters en jong professionals. Wij kennen onze doelgroep en weten wat hen interesseert. Onze goede communicatie, korte lijnen en klaarstaan voor anderen leidt tot goede gesprekken en succesvolle plaatsingen! Zo houden wij ons ook bezig met actuele gebeurtenissen in Nijmegen, denk hierbij aan de Vierdaagse week & feesten, introductieweek van de HAN en de Radboud Universiteit en bedenken we leuke acties voor o.a. het WK, officiële feestdagen en meer!

Wij vinden het belangrijk dat kandidaten aan de slag gaan met een baan die bij hen past, en een bedrijf geholpen wordt met goede krachten dat hen ontzorgt. Bovenstaande doen wij met elkaar; een jong, fris, ondernemend, energiek en gezellig team!

Wat ga je doen?
Als Allround Intercedent ga jij geen uitdaging uit de weg! Je leert alles over de arbeidsmarkt, recruitment, HR gerelateerde vraagstukken en klantencontact. Onze huidige Sales- en Intercedent collega’s nemen jou mee in de werkzaamheden zodat jij uiteindelijk zelf jouw dagen kan invullen.

Jij zal je voornamelijk bezighouden met klantcontact en bezoekt ook regelmatig (potentiële) klanten. Daarnaast spreek je dagelijks kandidaten en sollicitanten die op zoek zijn naar een baan, voer je intakegesprekken en bemiddel en begeleid je hen naar een nieuwe uitdaging. Je onderhoudt het contact met zowel de klant als de kandidaat en bezoekt hen ook wel eens op de werkvloer. Op kantoor zorg jij voor een goede afhandeling van de administratie, algemene en persoonlijke mailbox, telefoon en verzorg je regelmatig nieuwtjes op onze website en social media kanalen.

Wekelijks voeren wij sales- en kandidaat-gerichte teammeetings om met elkaar te sparren en ideeën uit te wisselen. Zo houden we elkaar goed op de hoogte van onze bezigheden en vieren we successen graag samen. Kortom: een diverse, uitdagende job met veel ruimte en vrijheid voor eigen inbreng, ideeën en verantwoordelijkheden.

Jij krijgt
Naast behulpzame collega’s om te groeien met en van elkaar, heerst er een gezellige sfeer op kantoor en bevinden wij ons op een leuke, levendige locatie in het centrum van Nijmegen!

Overige arbeidsvoorwaarden:
- Een goed salaris, 25 vakantiedagen en 6,5 atv-dagen, vakantiegeld en pensioenregeling;
- Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en/of cursussen;
- Een laptop en telefoon;
- Regelmatig lunchen en gezellige borrels;
- Hybride werken (1 dag in de week thuis).

Gevraagd

Wat zien wij graag terug in jou
Uiteraard een gezellige, energieke collega die graag écht onderdeel van ons team wordt! Daarnaast ben jij:
- Ondernemend en stap je makkelijk op mensen af;
- Flexibel, wil je graag alles leren omtrent het werkveld en ontwikkelen/groeien;
- Creatief, gedreven, doelgericht, klantgericht en sociaal;
- Beschik je over een MBO+/HBO achtergrond in werkervaring en/of diploma;
- Fulltime beschikbaar;
- Woonachtig in (de omgeving van) Nijmegen.

Verwacht jij bij ons fijne team te passen? Dan ontvangen wij graag jouw cv en sollicitatie! Wil je meer informatie? Dan kunnen wij jou daar alles over vertellen! Neem contact met ons op per mail of telefoon (024 –360 30 50). We maken graag kennis met je!

Salaris

Een goed salaris, 25 vakantiedagen en 6,5 atv-dagen, vakantiegeld en pensioenregeling;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in