+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

ZZP recruiter/intercedent Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Arbeidsmakelaars Nederland

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Een dag als Arbeidsmakelaar is dynamisch en divers. Je runt je eigen zaak met weinig risico. Je zoekt de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven. Elke dag start je met het bekijken van opdrachten en vacatures. Dan zoek je naar geschikte kandidaten. Je presenteert deze aan bedrijven en zorgt voor een goede match. Arbeidsmakelaars regelt de rest, zoals salaris en administratie. Ze helpen je ook groeien door training en advies. Je maakt deel uit van een netwerk van collega's. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Is invulling van werkdagen zoals hieronder beschreven iets voor jou?

Een werkdag als Arbeidsmakelaar in de uitzend- en wervingssector is een dynamische en veelzijdige ervaring. Als ondernemer bij Arbeidsmakelaars krijg je de vrijheid om je eigen bedrijf te runnen met minimale risico's en investeringen. Jouw kerntaken zijn gericht op het vinden en binden van zowel opdrachtgevers als kandidaten en het maken van de perfecte match tussen deze twee partijen.

Een typische werkdag begint met het doornemen van de beschikbare opdrachten en vacatures die je hebt binnegehaald. Je bekijkt welke bedrijven hulp nodig hebben bij het vinden van geschikte kandidaten voor hun vacatures. Vervolgens ga je aan de slag met het werven en selecteren van potentiële kandidaten voor deze functies. Dit kan inhouden dat je CV-databases doorzoekt, online vacaturebanken gebruikt of zelfs netwerkgesprekken voert om geschikte kandidaten te vinden.

Na het werven van kandidaten, ga je in gesprek met potentiële opdrachtgevers om hun behoeften en vereisten voor de functies te begrijpen. Je presenteert de kandidaten die je hebt gevonden en probeert een goede match tot stand te brengen tussen de kandidaten en de opdrachtgevers. Hierbij houd je rekening met de vaardigheden, ervaring en culturele fit om ervoor te zorgen dat beide partijen tevreden zijn met de match.

Wanneer er een match is gemaakt, zal Arbeidsmakelaars zich bezighouden met het werkgeverschap van de kandidaten. Dit betekent dat zij verantwoordelijk zijn voor zaken als salarisadministratie, contracten en andere HR-gerelateerde zaken. Jij kunt je hierdoor volledig concentreren op je kernactiviteiten, namelijk het blijven vinden en binden van nieuwe opdrachtgevers en kandidaten.

Arbeidsmakelaars neemt ook de voorfinanciering van de lonen voor zijn rekening, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over betalingsverplichtingen aan kandidaten. Daarnaast verzorgen zij de facturatie en het debiteurenbeheer/verzekering, waardoor je administratieve lasten en risico’s worden verlicht.

Naast deze praktische ondersteuning biedt Arbeidsmakelaars ook commerciële ondersteuning. Je kunt rekenen op advies en training om je vaardigheden als ondernemer in de uitzend- en wervingssector verder te ontwikkelen. Bovendien krijg je toegang tot diverse wervingskanalen en profiteer je van kortingen, wat je helpt bij het vinden van geschikte kandidaten en opdrachtgevers.

Een ander voordeel van werken bij Arbeidsmakelaars is dat je deel uitmaakt van een netwerk van andere Arbeidsmakelaars. Dit biedt mogelijkheden voor samenwerking, kennisuitwisseling en het delen van best practices.

Al met al is een werkdag bij Arbeidsmakelaars een uitdagende, maar ondersteunde ervaring waarbij je je kunt richten op waar je goed in bent: het vinden en verbinden van de juiste mensen voor de juiste functies. Met de lage drempel om te starten, de afwezigheid van entree- en periodieke fees en de flexibiliteit om geen kantoor te hoeven hebben, krijg je de kans om je ondernemersdromen in de uitzend- en wervingssector werkelijkheid te laten worden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in