+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de productiehal van Remeha worden cv-ketels gemaakt. Als onderdeel van het logistieke team help je bij het soepel laten verlopen van de productie. Je doet verschillende taken, zoals het bevoorraden van productielijnen en het verzamelen van orders met speciale systemen. Ook krijg je reiskostenvergoeding en is er kans op een vast contract. Bij Remeha werk je in een innovatieve omgeving en is er ruimte voor persoonlijke groei. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

In de productiehal van Remeha worden alle ketels in elkaar gezet. Logistiek heeft de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat deze productie vloeiend doorloopt. Hier kom jij dus om de hoek! Verschillende logistieke werkzaamheden worden hierbij uitgevoerd en op alle plekken kan jij komen te staan. Een aantal voorbeelden zijn: - Je helpt bij het direct bevoorraden van de productielijnen. - Met behulp van een elektrische pallet truck verzamel je met een scanner orders. - Je verzamelt met een treintje kleinere orders door middel van het Pick2Light systeem van Remeha. Hierbij licht het schap op waar je heen dient te gaan zodat jij op gemakkelijke manier de juiste producten vindt. - Je helpt bij verzending om ervoor te zorgen dat alle orders tijdig de hal uitgaan. Oftewel, je kunt je op heel veel manieren ontwikkelen binnen Remeha! Zie jij je hier al werken en heb je meer interesse in de vacature? Solliciteer dan direct via deze vacature en dan nodigen wij je binnenkort uit voor kennismaking op locatie waarbij je een uitgebreide rondleiding krijgt.

Wij bieden:

- Een brutomaand loon van +/- 2900 euro op basis van 40 uur - Pensioensopbouw vanaf 8 weken bij 21 jaar - Per gewerkt uur bouw je 5,12% op aan ADV - Dagdienst van 07:00 uur tot 15:45 - Reiskosten vergoeding vanaf 10 kilometer - Op langer termijn kans op een contract bij de opdrachtgever

Wij vragen:

Voor deze vacature is het belangrijk dat jij op korte termijn beschikbaar bent en minimaal 4 tot 5 werkdagen per week kunt werken. Je standaard werktijd is van 07:00 tot 15:45 maar in drukke periodes kan het zijn dat je over gaat naar twee ploegen. Deze tijden vallen tussen 06:00 en 23:15 uur.

Waar ga je werken:

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels en systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee wij in Nederland en in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant Remeha is een Nederlandse producent van centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw en heeft ruim 500 medewerkers. Remeha is opgericht als fietshandel door Gerard van Reekum. Het begon bij het verhandelen van stalen buizen en fittingen voor de verwarmingsindustrie onder de naam ‘van REekum’s MEtaal HAndel’. Vanaf 1935 levert Remeha CV-ketels. Remeha is een innovatief bedrijf met een focus op efficiëntie en duurzaamheid. Daarvoor hebben zij meerdere wegen die leiden naar een succesvolle energietransitie. In de productiehal wordt dit direct duidelijk. Alles is slim ingericht en de werkomgeving is netjes en schoon. De medewerkers bij Remeha zijn essentieel voor het bedrijf. Daarom heb jij niet alleen goede arbeidsvoorwaarden, maar heerst er ook een fijne werksfeer en krijg jij ruimschoots de mogelijkheid voor een mooie toekomst binnen het bedrijf. Zo heb je verschillende werkzaamheden per afdeling en kan je doorgroeien naar een andere afdeling. Gaat dit goed? Dan is een contract bij Remeha op termijn binnen handbereik!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in