+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Revit-tekenaar Appingedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Onze organisatie werkt aan het herstellen van woningen na aardbevingen. We zoeken een Senior Revit-tekenaar om ons team te versterken. Je maakt gedetailleerde tekeningen van woningontwerpen en zorgt dat ze klaar zijn voor de bouw. Je helpt ook junior tekenaars en zoekt manieren om ons werk nog beter te doen. We zijn een team dat echt iets wil betekenen voor de mensen hier. Als je van bouwen houdt en graag met anderen samenwerkt, is dit een mooie kans. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

De organisatie richt zich op de uitvoering van aardbevingsherstel-projecten en zit gevestigd in het  noorden van Groningen. Binnen de organisatie zijn werknemers van verschillende aannemers werkzaam. Deze bouwbedrijven bundelen hun krachten om samen de gedupeerden binnen het aardbevingsdossier zo zorgvuldig en daadkrachtig mogelijk te hulp te staan. De afgelopen jaren zijn er duizenden woningen geïnspecteerd en hierbij ook versterkingsadviezen opgesteld. Deze worden in uitvoering gebracht en nu is het zaak om de bouwbedrijven en woningeigenaren, aan de hand van het uitvoeringsontwerp, zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen.


Bedrijfscultuur

Het bedrijfsbureau bestaat uit medewerkers met gedegen bouwkundige kennis die zich elke dag inzetten om de problematiek van de Groningers te verhelpen. Het bedrijf kenmerkt zich als uitvoeringsgericht en denken graag mee in het belang van de woningeigenaren.

Als Senior Revit-tekenaar ben jij een essentiële schakel binnen het team van het bedrijfsbureau. Met jouw expertise en ervaring ben je in staat om vanaf de grond af aan diverse woningontwerpen te creëren in het kader van de versterkingsopgave. Je analyseert informatie vanuit de werkvoorbereiding en constructie en vertaalt deze naar gedetailleerde Revit-tekeningen die direct bruikbaar zijn voor de aannemer. Je zorgt ervoor dat het ontwerp technisch uitvoerbaar is en voldoet aan alle vereisten. Gedurende het gehele proces, van begin tot eind, ben je nauw betrokken bij verschillende projecten en woningen. Daarnaast speel je een belangrijke rol als mentor voor junior tekenaars en ben je continu bezig met het identificeren en implementeren van procesverbeteringen. Samen met de Technisch manager coördineer en plan je de activiteiten van de tekenkamer om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.


Functie eisen
  • Mbo-opleiding Bouwkunde;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Minimaal vijf jaar werkervaring als werkvoorbereider; 
  • Minimaal drie jaar werkervaring als  (Revit-)tekenaar;

Compententies:             

  • Oplossingsgericht;
  • Faciliteren;
  • Veerkracht.

Zie jij genoeg aanknopingspunten en heb je interesse in deze functie of zoek je een gelijksoortige bouwkundige baan? Neem dan contact op met Paul Sporrel van Headhuntersteam Groningen via telefoonnummer 050-5268884 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in