+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Revit modelleur ingenieursbureau Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Revit Modelleur Ingenieursbureau speel je een cruciale rol in het verbinden van alle informatie- en communicatiestromen binnen het bouwproces. Je werkt niet alleen aan bouwkundige modellen, maar bent ook de spil in de afstemming met klanten, leveranciers, en andere betrokken partijen. Jouw expertise in BIM en Revit stelt je in staat om de BIM-bibliotheek uit te breiden en bij te dragen aan efficiëntere en kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten. Op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als Revit modelleur ingenieursbureau zit je op de afdeling met je collega’s van de werkvoorbereiding. Jij bent naast je werkzaamheden als bouwkundig modelleur ook verantwoordelijk voor het contact met de klanten, leveranciers, de constructeur en adviesbureaus.

Jij zorgt dat alle informatiestromen bij elkaar komen en jij zult dan ook al die informatie aanvragen bij de betrokken partijen en het proces in dat traject monitoren. Je werkt ook nauw samen met de verkoper van de firma, de kopersbegeleider en de werkvoorbereiders. Door deze interne afstemming houdt jouw model en ontwerp rekening met de uitvoerbaarheid.

Omdat jij al ervaring hebt als Revit modelleur ingenieursbureau kan jij gemakkelijk de BIM-bibliotheek uitbreiden. Het aanmaken van family-types en family-bestanden behoort dan ook tot je werkzaamheden. Net als het modelleren van nieuwe producten in de BIM-bibliotheek. Ook modelleer je standaard en op maat gemaakte producten in BIM.

Door jouw precisie en meedenken in het ontwerp komen er minder fouten voor op de fysieke bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat er sneller, goedkoper en effectiever gebouwd wordt met hoge kwaliteit. Jouw rol is onmisbaar.


Functie eisen

Jij neemt als Revit modelleur ingenieursbureau met je mee:

  • Het diploma HBO Bouwkunde
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een eis
  • Ruime kennis van Revit Architecture en BIM
  • Ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent creatief en flexibel en komt met verrassende ideeën 


Bedrijfsomschrijving

Wil jij nu een groot en bekend utilitair project ontwerpen waar jij later met je vrienden door kunt wandelen? Wij hebben een erg leuke opdracht voor een Revit modelleur ingenieursbureau binnen gekregen. Het is een project wat nu al naam heeft, maar nog wel gebouwd moet worden. Heb jij altijd al jouw vingerafdruk willen zetten op een spraakmakend project? Dit is je kans! Ben jij Revit modelleur ingenieursbureau en heb jij het dilploma hbo bouwkunde? Wil je werken in de omgeving van Groningen ? Bel of app me even. Dan maken we kennis. Ik ben ook in de avonduren bereikbaar. Mijn mobiele nummer is: 06 53304207. Per mail bereik je me via het adres: Quinten Zondervan, [email protected]. Ik kom graag met je in contact!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in