+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Commercieel Assistent Hypotheken Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.

Bij deze opdrachtgever werken ze vanuit een duidelijke missie. “Wij helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Wij werken samen op basis van eerlijkheid, openheid en respect voor elkaar“.

Duidelijk verhaal, toch? En wie wil daar nou niet aan de slag? Een fris kantoor, gevuld met vrolijke, open, recht-door-zee collega’s uit de financiële dienstverlening en makelaardij. Samen met je collega’s in Arnhem uitdagingen aangaan, doelen stellen, successen vieren en persoonlijk groeien. Zo wordt de organisatie als geheel, en elk individu afzonderlijk, naar een hoger plan getild.

Vanwege groei is er bij deze vooruitstrevende club plek voor een Commercieel Assistent Hypotheken.



Gevraagd

Persoonlijk
Werken met plezier is de basis van het succes van dit bedrijf. Er wordt veel gelachen en serieus gewerkt. Samenwerken en collegialiteit zijn de andere peilers. En jij voelt je daarin als een vis in het water.

Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet je mensen op hun gemak te stellen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en mensen willen graag met je (samen)werken.

Je bent een fijn persoon in de omgang, je communiceert (mondeling en schriftelijk) duidelijk en eenvoudig (op alle niveaus). Vanzelfsprekend ben je zeer klantgericht en dienstverlenend en werk je nauwkeurig.

Ervaring en beschikbaarheid
Recente ervaring met een vergelijkbare functie (Assistent of Acceptant Hypotheken) is gewenst. Bij grote voorkeur ben je voor 32 tot 40 uur in de week beschikbaar.

Opleiding
Je bent opgeleid op (minimaal) MBO niveau. Daarbij ben je in het bezit van minimaal Wft Basis. Aanvullende ervaring / Wft’s (zoals Hypothecair Krediet of Schade Particulier) zijn extra mooi meegenomen.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?
Je komt te werken binnen een open, informele organisatie. Vanuit een mooi, centraal gelegen kantoorpand werken makelaars en financieel adviseurs met veel positieve energie samen om het allerbeste resultaat voor de klant te bereiken.
Bij deze plezierige, collegiale werksfeer hoort een keurig, marktconform salaris. Afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring zal dat liggen tussen € 2.500,- en € 3.500,- (op basis van fulltime).

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Commercieel Assistent Hypotheken zorg jij voor een vlekkeloze afhandeling van de hypotheekdossiers.

Nadat de handtekeningen onder de hypotheekofferte zijn gezet, komt het dossier onder jouw ‘supervisie’. Jij zorgt voor de completering van het dossier door bij de verschillende partijen de benodigde bescheiden op te vragen. Zodra alles verzameld is, is het jouw taak om het verder af te handelen richting de geldverstrekker, notaris, makelaar, et cetera. Ook bijvoorbeeld het verstrekken van een taxatieopdracht of het stellen van een bankgarantie hoort hierbij. Jij bewaakt de voortgang en hanteert strakke tijdslijnen.

Je hebt hierbij uiteraard veel (telefonisch, mail, schriftelijk) contact met verschillende belanghebbenden. Samenwerken en communiceren gaat jou dus goed af. Een kritisch oog voor detail mag hierbij niet ontbreken. En enige doortastendheid kan jou niet ontzegd worden.

Je werkt in zeer nauwe samenwerking met de hypotheekadviseur; maar ook met de makelaars en je andere collega’s van binnendienst kun je goed overweg.

Klinkt dit als 🎝🎜 in je oren? Graag kom ik in contact met je om jouw interesse te bespreken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in