+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Gehandicaptenverzorger zonder diploma of ervaring in regio Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Gehandicaptenverzorger zonder diploma of ervaring in regio Arnhem

Als ondersteunend begeleider bij WIJ.ZORGEN hoef je helemaal geen ervaring te hebben in de zorg! Je komt net van school of werkt al jaren in een andere sector, maar wil graag de overstap maken naar de zorg. Bij ons ondersteun je bewoners met een verstandelijke beperking bij hun dagelijks leven.


Hoe maak jij het verschil?

Als ondersteunend begeleider bij WIJ.ZORGEN begeleid en verzorg je bewoners in de doelgroepen LVB/MVB/NAH. Tijdens je dienst zorg je ervoor dat de bewoners op jou kunnen vertrouwen. Je bent betrokken bij het ochtendritueel of vangt de bewoners weer op als ze klaar zijn met dagbesteding. Je betrekt ze bij de dagelijkse gang van zaken en de huishoudelijke taken op de woning. Wij gaan uit van het samen 100 principe. Je vult de bewoner aan zodat je samen op 100% komt.



Gevraagd

Als ondersteunend begeleider wil je jezelf ontwikkelen in een totaal nieuwe sector! Je beschikt over goede sociale vaardigheden, zelfstandigheid, geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen. Jij biedt mensen een luisterend oor en kunt genieten van de kleine stapjes. Je kunt je hierbij dienstbaar opstellen en aanpassen aan de wensen van de cliënt, zonder je eigen grenzen en de veiligheid hierbij uit het oog te verliezen. De Cliënten staan voor jouw centraal.



Aanbod

In deze functie krijgen mensen met en zonder ervaring in de zorg de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen. In een uitgebreid inwerktraject wordt je de eerste weken getraind in de verschillende handelingen. Zo ontdek je steeds beter wat de verschillende cliënten nodig hebben en wat jij hierin kan betekenen. Naarmate het inwerktraject vordert wordt je steeds zelfstandiger en ga je vaker alleen naar cliënten. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je geheel zelfstandig de zorg kunt verlenen aan alle cliënten op de locatie. Naast de training op locatie bieden we je na verloop van tijd ook een interne opleiding, zorgvaardigheden verder kunt ontwikkelen. Vanzelfsprekend ontvang je van ons arbeidsvoorwaarden conform cao. WIJ.ZORGEN staat voor talent ontwikkeling. We begeleiden jouw ontwikkeling, en brengen je verder. We doen er alles aan om jou in je kracht te zetten. Werkgeluk is waar het om draait.



Bedrijfsomschrijving

Je eigen leven leiden. Met familie, vrienden, buren en collega’s. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je je leven leidt met een beperking of chronische ziekte. Bij deze zorgorganisatie denken ze in mogelijkheden. Zodat mensen zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en mee kunnen doen in de samenleving. Ze kijken samen met cliënten en/ of verzorgers welke ondersteuning nodig is en wat de cliënten zelf kunnen leren. Ze zijn er voor de cliënt wanneer dit mogelijk is
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in