+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Junior Vergunningsspecialist Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DGMR Raadgevende Ingenieurs

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Maandagmorgen gaat de telefoon. Een opdrachtgever belt ons met de mededeling dat ze een nieuwe fabriekshal willen gaan bouwen. Welke vergunningen heb je daar allemaal voor nodig en hoe snel kan dit geregeld worden? Want ze willen liever vandaag dan morgen gaan bouwen. Dit zijn vragen waar jouw hart als vergunningsspecialist sneller van gaat kloppen. Samen met een team van collega’s ga je met deze vraag aan de slag. Dit doe je op kantoor, vanuit huis tot een hele dag op locatie om met de opdrachtgever te kijken naar wat mogelijk is.  Om je nog een beter beeld te geven van wat je allemaal doet in deze functie:

  • Jij werkt in een projectteam met één of meerdere collega’s aan het verkrijgen van een vergunning of de wijziging van een bestemmingsplan.
  • Jij levert een inhoudelijke bijdrage aan de realisatie van een vergunningsaanvraag. Hierbij moet je denken aan het schrijven van een toelichting op de vergunningsaanvraag of het samen met je collega’s verrichten van onderzoeken op het gebied van geluid en luchtkwaliteit.
  • Samen met het projectteam onderhoud je intensief contacten met uiteenlopende opdrachtgevers. Denk aan op- en overslagbedrijven, datacenters of productiefabrieken. Daarnaast zit je ook aan tafel met het bevoegd gezag zoals gemeenten en milieudiensten.
  • In het traject van een vergunningsaanvraag zie jij er mede op toe dat alles op een correcte manier wordt uitgevoerd en je houdt rekening met de procedures die doorlopen moeten worden.
  • Jij houdt rekening met de wensen en behoeften van opdrachtgevers, maar tegelijkertijd blijf je je inzetten voor de realisatie van een duurzame en gezonde leefomgeving bij onze opdrachtgevers. Je weet op een juiste manier met dit spanningsveld om te gaan.


Gevraagd

Wij verwachten niet dat je alles direct al weet. Wij gaan jou intensief begeleiden in deze functie, zodat je alles leert over vergunningstrajecten en wat er allemaal bij komt kijken. Voor ons is het allerbelangrijkste dat je interesse hebt in vergunningstrajecten en hier alles over wilt leren. Verder zien we graag dat:

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van Rechten, Milieukunde, Milieumanagement of Ruimtelijke Ordening. Als je ook nog ervaring hebt met vergunningstrajecten, dan is dat een pré.
  • Je een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal. Zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast is het ook erg fijn als je de Engelse taal beheerst.
  • Je klantgericht bent. Je kunt daarbij makkelijk schakelen tussen onze verschillende opdrachtgevers en verliest hun wensen en behoeften niet uit het oog.
  • Je proactief bent. Je stapt makkelijk op collega’s en opdrachtgevers af en bent nieuwsgierig naar hun verhalen.


Aanbod


Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Doede Wessels, milieuadviseur

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Ilse de Zwart, HR Adviseur, via telefoonnummer 088 346 75 61.

Ben jij onze nieuwe junior vergunningsspecialist? Solliciteer dan direct.

DGMR doet de werving & selectie volledig in eigen beheer. Daar zijn we trots op, mede ook door de successen die we daarin behalen. Om ons hier volledig op te kunnen blijven focussen, waarderen we het heel erg als we niet voortdurend worden gebeld door recruitment- en detacheringsbureaus. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt dan ook niet gewaardeerd.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in