+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Senior Financial Controller Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Coöperatie VGZ

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.729 - € 6.754 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg, voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten. Als Senior Financial Controller bij VGZ in Arnhem draag jij hier direct aan bij door te zorgen dat de financiële rapportages en verantwoordingen, zoals het jaarverslag en Solvency II rapportages, voldoen aan wet & regelgeving. Dit doe je samen met je collega’s van Corporate Control, maar jij bent het vaktechnisch geweten van VGZ. Wil je meer over deze functie weten? Lees dan snel verder.

Hoe ook jij het verschil maakt

Als Senior Financial Controller ben je ervoor verantwoordelijk dat de veranderingen in wet- en regelgeving worden opgenomen in accounting en reporting manuals en in onze werkprocessen, zodat al onze externe (financiële) verantwoordingen compliant zijn. Je houdt hiervoor je kennis over wet- en regelgeving proactief bij en deelt het met je collega’s. Je coacht de collega’s binnen en buiten Corporate Control, verricht reviewwerkzaamheden en je treedt op als vraagbaak en biedt ondersteuning bij complexere vraagstukken.

Hoe jouw rol er in de dagelijkse praktijk uitziet? Je houdt proactief ontwikkelingen in wet- en regelgeving bij en daar waar relevant voor VGZ zet je dit om in concrete adviezen en acties. In het voorjaar werk je aan de jaarafsluiting en aan ons jaarverslag. Accounting vraagstukken worden door jou uitgewerkt en besproken met de externe accountant. WNT maakt hier onderdeel van uit. Tevens zorg je ervoor dat Solvency II rapportages juist en volledig zijn. Het resterende deel van het jaar ben je betrokken bij de implementatie van CSRD en zorgt ervoor dat dit onderdeel uitmaakt van ons jaarverslag over boekjaar 2024. Je reviewt werkzaamheden van je collega’s en je analyseert de effectiviteit van werkprocessen, signaleert en initieert verbetermogelijkheden voor bestaande en toekomstige processen. Dit doe je niet alleen voor je eigen werkzaamheden, maar ook voor die van je collega’s. Verbeteringen voer je gezamenlijk door.

Dankzij jouw vakinhoudelijke kennis en ervaring, zorg je voor goede en efficiënt ingerichte systemen.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Zo krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Wat betekent dit voor jou:

  • Veel vrijheid om de functie binnen jouw verantwoordelijkheden naar eigen inzicht in te vullen
  • Veel flexibiliteit tussen thuis- en op kantoor werken
  • Diversiteit in onder andere de contacten met afdelingen binnen VGZ en met externe betrokkenen
  • Dynamiek in de bedrijfsstructuur van VGZ waardoor er altijd veel te doen is en er elke dag weer nieuwe uitdagingen liggen
  • Een team gericht op het leveren van toegevoegde waarde aan de business doelstellingen

Vanaf je eerste werkdag als Senior Financial Controller bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een organisatie die werkt aan zinnige zorg. Dat is betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zo wordt de zorg elke dag beter en blijft deze ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar.

Daarnaast bieden we jou:

  • Een salaris tussen € 4.729,- en € 6.754,- bruto per maand op basis van 38 uur (afhankelijk van werkervaring in salarisschaal I van de VGZ CAO) ;
  • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling en verbreding van je inzetbaarheid;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
  • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%);
  • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
  • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit;
  • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 60,- bruto per maand en een internet vergoeding van € 40,- netto per maand;
  • Je komt te werken in het gezondste kantoor van Nederland;
  • Gedurende je dienstverband bij VGZ wordt je een volledig verzorgde thuiswerkplek ter beschikking gesteld.

Dit is wat je meebrengt

Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Omdat jij Analytisch, Cijfermatig sterk en Communicatief bent, lukt het jou om de externe aanleveringen goed en efficiënt te voeren, en verbeterprojecten tot een succes te brengen. Daarnaast ben jij een verbinder, neemt de eerste stap en gaat door tot de juiste oplossing.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een zelfstandige, hands-on collega, die het volgende met zich meebrengt:

  • Een academisch werk- en denkniveau;
  • Een WO opleiding in (bedrijfs-)economische/administratieve richting, aangevuld met opleiding Register Accountant;
  • 5 tot 15 jaar werkervaring in de financiële sector;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Ruime kennis en ervaring met verslaglegging, bedrijfseconomische analyse en audittrails;
  • Analytisch en kritische blik.

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Als Coöperatief VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Vindingrijk, Gedreven en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar. 

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.

Klaar om het verschil te maken?

Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en nauwkeurig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan op de vacature van Financial Controller via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Robin Berendsen, Recruiter bij VGZ.



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Bij VGZ vinden wij het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen heeft om zichzelf te ontwikkelen én tegelijkertijd bij te dragen aan de maatschappij. Daarom maken wij veel ruimte voor diversiteit; in onze werkwijze, bedrijfscultuur en manier van denken.

Een diverse werkcultuur is heel krachtig, maar ontstaat niet vanzelf. Het begint bij een voor iedereen toegankelijk recruitmentproces.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in