+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

Financial Controller (Global) Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werkmandejong

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkmandejong

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als Financial Controller Global bij een van de grootste internationale familiebedrijven van Nederland, ben je de cruciale schakel voor het waarborgen van rapportages en jaarrekeningen volgens vitale accounting principes. Je expertise strekt zich uit tot uitdagende verslaggevingspuzzels zoals ESG-rapportage en Pillar II. Samen met een team van vijf controllers werk je aan een breed scala aan accounting vraagstukken op holdingniveau, binnen een omgeving die open communicatie, evenwichtige expertise en gezamenlijke ambitie waardeert. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de Financial Controller Global die als sparringpartner optreedt naar zowel business unit leiders als de directie van een van de grootste internationale familiebedrijven van Nederland?

Als Financial Controller ben jij de schakel die ervoor zorgt dat de rapportages en jaarrekeningen naadloos voldoen aan alle vitale accounting principes en regelgeving voor jaarverslaggeving. Jouw kracht reikt verder dan het opstellen van geconsolideerde jaarrekeningen en maandrapportages; je staat klaar om deel te nemen aan uitdagende verslaggevingspuzzels zoals ESG-rapportage en Pillar II. Je expertise strekt zich uit tot een breed scala aan accounting vraagstukken op holdingniveau, welke je samen met je team van vijf controllers zult oppakken. Open communicatie, evenwichtige expertise en een gezamenlijke ambitie staan binnen dit team centraal.

Jouw taken omvatten:

  • Inventariseren, ontwikkelen en inrichten van managementinformatie in de vorm van rapportages vanuit de behoefte van het management, de directie en de eigenaren;
  • Een bijdrage leveren aan tijdige en nauwkeurige maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen;
  • Als consolidatie-expert zorg je voor een vloeiende integratie van zowel binnenlandse als buitenlandse entiteiten;
  • Verantwoordelijkheid dragen voor kostenbeheersing binnen holdingafdelingen en een deel van de Nederlandse business units;
  • Daarnaast fungeer je als de brug tussen de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en de organisatie.

Met een global reach binnen De Heus rapporteer je over 25 landen en meer dan 100 entiteiten in een sterk groeiende organisatie.



Gevraagd

Voor deze boeiende positie zijn we op zoek naar iemand met minimaal vijf jaar ervaring met Financial Controlling, bij voorkeur in een internationale setting of bij een accountantskantoor.

Wat we graag terug zien:

  • Afgeronde HBO-opleiding in de richting van finance & control (universitair is een pluspunt);
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Sterke communicatieve vaardigheden waarmee je effectief schakelt op diverse niveaus en met verschillende culturen. Je hebt een passie voor het oplossen van complexe vraagstukken;
  • Bij voorkeur affiniteit met diverse systemen zoals ERP, BI, consolidatie- en rapportagesystemen. Kennis van Microsoft Dynamics Finance and Operations en SAP BPC is een pre;
  • Enthousiasme om jezelf verder te verdiepen in ESG en Pillar II; ervaring hiermee is geen must, maar je krijgt de ruimte om je hierin te ontwikkelen.


Aanbod

Stap in de dynamische wereld van De Heus in de rol van Financial Controller, die gekenmerkt wordt door voortdurende groei en verandering. Je kunt rekenen op aantrekkelijke voorwaarden zoals een lease auto of mobiliteitsbudget, een flexibel thuiswerkbeleid en een bedrijfsfitnessregeling.

Maar dat is nog niet alles:

  • Een marktconform salaris (conform CAO Graan met een aanvullende regeling van De Heus);
  • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
  • Ontvang 25 vakantiedagen op fulltime basis, met de mogelijkheid om 10 extra dagen per jaar extra bij te kopen;
  • Grijp de kansen voor (inter)nationale groei en ontwikkeling;
  • Ontdek een ondernemende en informele bedrijfscultuur die ruimte biedt voor jouw initiatieven en ideeën;
  • Voel je thuis in een hecht team binnen een gedreven organisatie. Op vrijdag vieren ze het graag samen het begin van het weekend met een TGIF-borrel.

Sta in het middelpunt van de actie, waar jouw expertise, toewijding en hands-on mentaliteit een verschil maken. Ben jij klaar voor deze dynamische rol? Solliciteer nu!

Je treedt direct in dienst bij De Heus. Werkmandejong helpt je in het sollicitatieproces.



Bedrijfsomschrijving

Koninklijke De Heus is een internationaal opererend familiebedrijf met als kernactiviteit de productie en verkoop van hoogwaardige diervoeders. Zij verleggen continu hun grenzen. Gedreven door die ambitie dragen zij al sinds 1911 actief bij aan de vooruitgang binnen de agrarische sector. De afgelopen jaren is een indrukwekkende groei gerealiseerd door zowel autonome groei als door overnames in Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. De Heus heeft 10.000 medewerkers en bestaat uit 100 productielocaties in 25 landen. Van daaruit worden meer dan 75 landen bediend. Het doel is om deze ambitieuze internationale groeistrategie verder te continueren.Het ondernemerschap zit in hun DNA en om succesvol te zijn binnen De Heus is eenzelfde ondernemersgeest onmisbaar. Natuurlijk zijn vaardigheden en ervaring van grote betekenis. Maar bij De Heus vinden ze aansluiting bij hun bedrijfscultuur en samenwerken minstens zo belangrijk. De Heus gelooft dat haar mensen de motor achter hun groei zijn; zij zijn de drijvende krachten die hun ambitieuze doelstellingen waarmaken. Dat is precies de reden waarom zij investeren in het ontwikkelen van jouw talenten en je in hun bedrijf voortdurend kunt leren – ongeacht je functie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in