+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Soest.
Laad meer vacatures

Financial Controller (deeltijd) Soest

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Ambitieuz Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.250 - € 5.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Maak deel uit van ons team als Financial Controller en breng jouw financiële expertise tot leven. Je wordt de drijvende kracht achter onze financiële administratie, waarbij je niet alleen rapportages verzorgt, maar ook processen optimaliseert. Je bent betrokken bij budgettering, het beheer van debiteuren en crediteuren, en het voorbereiden van audits. Onze omgeving is dynamisch en biedt elke dag nieuwe kansen. Je kunt rekenen op een competitief salaris, flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken, en een informele werksfeer. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een (volgende) uitdagende rol waarin jouw financiële expertise écht het verschil kan maken? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat hoogwaardige logistieke diensten levert en dagelijks streeft naar kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit?

Wat ga je doen?
Geen werkdag is hetzelfde en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waar jij als Financial Controller vol energie en expertise op inspeelt. Jij bent de steunpilaar van onze opdrachtgever's financiële administratie, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor de rapportages, maar ook een actieve rol speelt in het optimaliseren van onze processen. Je staat aan het roer van het budgetteringsproces, houdt een scherp oog op kansen en risico's, en zorgt ervoor dat onze financiële koers altijd helder en winstgevend is. Als sparringpartner voor onze managers en directie ben jij de schakel die ervoor zorgt dat onze financiële strategie naadloos aansluit bij onze operationele doelstellingen.
Daarnaast ben je nauw betrokken bij het beheer van debiteuren en crediteuren, bereid je financiële audits voor en verzeker je dat onze belastingaangiften nauwkeurig zijn opgesteld. Je bent niet alleen een expert in cijfers, maar ook in mensen, met een scherp gevoel voor communicatie en een proactieve benadering van samenwerking.

Waar ga je werken?
Bij onze opdrachtgever maken we al meer dan 100 jaar het verschil in de logistieke sector. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Maar het zijn onze mensen die écht het hart vormen van ons succes. In een omgeving die gedreven wordt door teamwork en een cultuur van continue verbetering, zul je je al snel thuis voelen. Ons familiebedrijf is geen gewone werkplek; het is een dynamische omgeving waar elke dag nieuwe kansen en uitdagingen brengt, en waar jouw expertise van onschatbare waarde is.

Wie ben je?
Jij bent de Financial Controller die we zoeken als je beschikt over 3-5 jaar relevante werkervaring, een MBO-4 diploma in de richting van administratie/accountancy hebt behaald en een hoog zelfstandigheidsniveau hebt. Je blinkt uit in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie en hebt een uitstekende kennis van Microsoft Office. Ervaring met AFAS wordt gewaardeerd, maar nog belangrijker is je flexibele werkhouding en gevoel voor humor. Je bent een teamspeler die niet alleen de cijfers begrijpt, maar ook de mensen erachter. Daarnaast beschik je over een hands-on mentaliteit en ben je accuraat.

Wat mag je verwachten?
  • Een competitief salaris tussen €4250 en €5000, gebaseerd op een fulltime dienstverband, dat past bij jouw kennis en ervaring
  • Flexibel dienstverband d.w.z. flexibele werktijden en -dagen, varierend tussen de 20 en 32 uur per week. Wij houden namelijk graag rekening met jouw thuissituatie
  • Mogelijkheid tot incidenteel thuiswerken
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen of cursussen
  • Een informele werksfeer binnen een gezellig familiebedrijf
  • Reiskostenvergoeding
  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen (o.b.v. 40 uur)
Hoe verder?
Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière als Financial Controller bij onze opdrachtgever? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Ook als je niet aan al onze verwachtingen voldoet, maar wel de juiste ervaring hebt, nodigen we je uit om contact op te nemen met Bart van den Brink op telefoonnummer 0624515785. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Uren

20 - 32 uur
Variatie in het aantal uren per week behoort tot de mogelijkheden.

Salaris

€ 4.250 - € 5.000 p/m
O.b.v. kennis en ervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in