+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

(Junior) Financial Controller - met ambitie! Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fellow Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een unieke, kleine verzekeraar zoeken we een (Junior) Financial Controller. Hier krijg je de kans om te groeien en veel te leren. Je komt terecht in een team van 7 mensen, waar iedereen samenwerkt en respect heeft voor elkaar. Jouw taak is zorgen dat de financiën kloppen en op tijd zijn. Ook help je met rapportages en werk je toe naar een leidinggevende rol. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

(Junior) Financial Controller mét ambitie!
Voor een opdrachtgever, een kleine, landelijke en zelfstandige verzekeraar in Midden Nederland, is Fellow Recruitment op zoek naar een (Junior) Financial Controller.
Als je op zoek bent naar een omgeving waarin je jezelf kunt uitdagen en ontwikkelen, dan is dit jouw kans! Een organisatie als deze kom je niet vaak tegen en is uniek in haar soort. Gegarandeerd ga je hier een mooie leercurve doormaken. Een mooie kans voor iemand die zich verder wil ontwikkelen tot allround Financial Controller met eindverantwoordelijkheid voor de afdeling Financiën.

De organisatie en de afdeling
Onze opdrachtgever is een verzekeraar dat zich al meer dan 100 jaar inzet voor ondernemers voornamelijk actief in de foodsector. Organisaties in andere branches zijn ook van harte welkom bij dit, van oudsher, familiebedrijf, waar het klantbelang hoog in het vaandel staat. Zij zijn landelijk actief en staan bekend om de betaalbare premies, persoonlijke service en snelle hulp bij schades.
Je komt te werken bij een informele en platte organisatie met een mooie historie, en met een mooie potentie voor de toekomst, waarbij langetermijn relaties met de klanten voorop staan. Toekomstplannen? Volop! Eén ambitie is de afdeling Financiën op een gestructureerde en professionele manier voort te zetten en te professionaliseren.
De afdeling Financiën bestaat uit 7 medewerkers, die de dagelijkse administratie, verslaglegging en controle werkzaamheden verzorgen. Als Junior Financial Controller ga jij deel uit maken van dit vakkundige team, waar iedereen met respect voor elkaar samenwerkt.

Wat ga je doen in de functie van (Junior) Financial Controller?
Je bent, samen met jouw team, verantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid, volledigheid en betrouwbaarheid van de financiële huishouding van de organisatie. Jij zet je in voor een goed functionerende financiële afdeling en bent een belangrijke schakel binnen de afdeling en richting jouw verschillende stakeholders, zoals de directie, de accountant, de actuaris etc. Je beweegt je in een complexe omgeving, waar jouw analytische vermogen helemaal tot zijn recht komt.

Wat zijn bijvoorbeeld de taken en verantwoordelijkheden van de (Junior) Financial Controller?
  • Je bent betrokken bij het opstellen van verschillende interne en externe rapportages, zoals de rapportages richting de accountant, De Nederlandse Bank etc. Jij zorgt voor een juiste en accurate rapportering;
  • je draagt zorg voor het aanleveren en controleren van financiële gegevens uit verschillende administraties;
  • ook ben je verantwoordelijk voor het coördineren van en meewerken aan interne audits;
  • bij vragen van accountants, actuarissen en De Nederlandse Bank ben jij het aanspreekpunt;
  • naast deze werkzaamheden ondersteun je de Financial Controller bij het opstellen van het balansdossier en jaarrekening;
  • uiteindelijk is het doel dat je de functie van Financial Controller over een aantal jaren zult overnemen. Je wordt dan eindverantwoordelijk voor de afdeling en krijgt een leidinggevende functie.


Gevraagd

Wie ben jij?
Je hebt Hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van bijvoorbeeld economie, accountancy, bedrijfsadministratie of een vergelijkbare opleiding. Je hebt affiniteit met financiën en je hebt al enige werkervaring. Je bent toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière en op zoek naar een baan binnen een omgeving waar de complexiteit soms hoog is en de afwisseling enorm groot. Jij ziet verbanden, spoort verschillen op en hebt overzicht over de administratie. Daarnaast ben je fulltime beschikbaar, hebt een uitstekende kennis van Excel en hebt de ambitie om binnen een aantal jaren door te groeien naar een leidinggevende positie.
Competenties waarin jij jezelf herkent: stressbestendig, zelfstandig, procesmatig en analytisch. Je kunt doortastend zijn al nodig en bij voorkeur heb je kennis van of interesse in verzekeringsadministraties.


Aanbod

Wat heeft deze verzekeraar jou te bieden?
  • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden o.b.v. de CAO voor Verzekeraars, zoals een goed salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring, 8% vakantiegeld, een dertiende maand, 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen, een pensioen op basis van middelloon, etc;
  • een breed verantwoordelijke functie;
  • een informele sfeer met gezellige collega’s en een fijne werkomgeving;
  • veel ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling;
  • doorgroeimogelijkheden bij een organisatie in ontwikkeling en ambities. Dit wordt gestimuleerd;
  • thuiswerkmogelijkheden; hier wordt je goed in gefaciliteerd.
Enthousiast?
Solliciteer dan direct en als je vragen hebt neem dan contact op met Wietske Nimberg, Consultant Fellow Recruitment via (06) 229 467 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in