+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Boekhouder / Finance Controller (32-40 uur p/w) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KnappeKoppen

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Stoffige kantoren en traditionele boekhouding zijn niet jouw ding? Bij ons, een snelgroeiend bedrijf, werk je in een jong, enthousiast team waar online tools de standaard zijn. We bieden een veelzijdige rol waarbij je na een inwerkperiode zelfstandig boekhouding voert en klanten ondersteunt. Onze focus op automatisering en persoonlijke ontwikkeling, met ruim budget hiervoor, maakt deze functie extra uitdagend. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Herken jij je in onderstaande?

  • Heb jij een afgeronde HBO studie in een financiële of administratieve richting en/of heb je al enkele jaren werkervaring?
  • Zijn grote, stoffige en grijze kantoren niets voor jou?Ben jij een ambitieuze financial en durf jij het aan om bij een snelgroeiend bedrijf te gaan werken waar veel met online tools wordt gewerkt?
  • Wil jij deel uitmaken van een leuk, jong en enthousiast team?

Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar iemand met een afgeronde financiële of administratieve HBO opleiding. Je bent iemand die met beide benen op de grond staat en de klant graag wilt helpen. Je bent in staat om, na een inwerkperiode, zelfstandig een boekhouding te voeren zoals het verwerken van digitaal aangeleverde facturen, bonnen, banktransacties en de controle hierop uit te voeren.

Verder beantwoord je vragen van klanten inzake de boekhouding, neem je de telefoon op en sta je klanten te woord, voer je kennismakingsgesprekken met klanten, richt je de administraties in en probeer je zoveel mogelijk automatisering in de administraties toe te passen. Daarnaast heb je affiniteit met fiscale vraagstukken en werkzaamheden – zoals het voorbereiden van een aangifte inkomstenbelasting – en bent bereid hierin verder te ontwikkelen.

Je bent iemand die denkt in systemen en iedere herhaalde taak als een kans ziet om een automatiseringsslag toe te passen. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Amsterdam.

Wat ga jij bij EasyZZP doen?

Op je eerste dag maak je kennis met jouw nieuwe collega’s. Je merkt dat we een hechte club met collega’s zijn die, als het nodig is, hard werken maar een gezonde werk privé balans ook belangrijk vinden. Iedereen heeft leuk en informeel contact, er is weinig hiërarchie. Tijdens je eerste dagen ervaar je dat ondernemers niet stil zitten. Onze klanten komen langs, bellen, appen en leveren dagelijks hun administratie digitaal aan. Wij staan ze met alle plezier zo snel mogelijk te woord.

In de weken daaropvolgend loop je mee met diverse collega’s om zo alle fases van het bedienen van onze klanten mee te maken. Want uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en bedien jij de klanten van A tot Z. Je behandelt de offerteaanvraag, voert het kennismakingsgesprek, richt de administratie in, controleert de geautomatiseerde boekingen en doet het jaarwerk.

De meeste collega’s zijn HBO/WO geschoold en de focus binnen ons kantoor ligt dan ook op kwaliteit. We werken samen aan het verder ontwikkelen van onze kennis. Naast de algemene kennisontwikkeling krijgt iedereen budget en de ruimte om zich te ontwikkelen op verschillende specialisaties. Hierdoor hebben we veel expertise in huis en helpen we elkaar vanuit deze persoonlijke expertise.

Enkele praktische zaken
  • Wij werken met software van Yuki, Fiscaalgemak en nog enkele andere online applicaties
  • Hoewel automatiseren belangrijk is hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten
  • Er is ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • Groei jij hard, dan groeit je salaris en beloning mee!
  • De voertaal van ons bedrijf is Nederlands.
Nog wat achtergrondinformatie over EasyZZP

EasyZZP is in 2014 opgericht door drie jonge en ambitieuze professionals. We zien onszelf graag als nieuwe toetreder, die de bestaande orde van accountants en administratiekantoren wil verstoren. Wij hebben namelijk grote ambities! Hoewel we niet snel uitdagingen uit de weg gaan, richten wij ons op de middenmoter van de economie, de ZZP-sector en (kleinere) MKB-ondernemers.

Onze klanten zijn afkomstig van grote accountantskantoren, maar ook van de boekhouder om de hoek. En anderen komen bij ons binnen omdat het zelfstandig uitvoeren van de administratie te tijdrovend of ingewikkeld is. In een tijdsbestek van 7 jaar hebben wij vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Zierikzee, Apeldoorn en Zwolle geopend en we groeien nog steeds als kool. In 2016 hebben we de “Accountancy Award” binnengesleept en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Maar naast de trots voelen we ons nog steeds strijdlustig om hard door te blijven groeien en nog veel mooie resultaten neer te zetten.

Bij EasyZZP kennen we een echte werkersmentaliteit, maar gelukkig maken we ook tijd om te lachen, te eten en te drinken. Wij vinden een goede werk-privébalans belangrijk. De sfeer onderling en met onze klanten is correct maar zeker niet formeel.

Kenmerken:
Functiegroep: Administratief/ Financieel/ Accounting
Functie: Boekhouder / / Jr. financieel controller financieel administratief medewerker
Branche: administratiekantoor / advies
Dienstverband: Vast
Locatie: Amsterdam
Uren: 32-40 per week
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: 0 tot 10 jaar werkervaring
Salarisindicatie: 2.300 – 4.000 euro bruto p/m (op basis van ervaring)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in