+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meerkerk.
Laad meer vacatures

Financieel Controller Meerkerk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Raaak Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop

Vacature in het kort

Als proactieve Financieel Controller bij een internationaal opererend bedrijf in de staalbranche, speel je een sleutelrol in het waarborgen van financiële integriteit en het optimaliseren van processen. Je werkt nauw samen met het Management Team en draagt bij aan de groei van de organisatie door je financiële expertise in te zetten. Een uniek aspect van deze rol is de kwartaalreizen naar de VS, waar je de financiële processen ter plaatse ondersteunt. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

We zoeken naar jou, een proactieve Financieel Controller die ervan houdt om processen op te zetten en de administratie transparant, logisch en altijd up-to-date te houden. Jij bent een gedreven en nauwkeurige financiële professional die relevante gegevens uitwisselt tussen Financiën en andere afdelingen. Daarnaast bereid je maandelijkse, kwartaal- en jaarverslagen voor en analyseer je deze, verwerk je crediteuren en debiteuren, en beheer je facturen en belastingbetalingen. Je bent verantwoordelijk voor dagelijkse financiële transacties en vervult een sleutelrol in een dynamisch, internationaal bedrijf.

Samen met 5 andere collega's begeleid je als Financieel Controller het volledige proces van het opstellen en controleren van de jaarrekening. Je stelt heldere en nauwkeurige managementrapportages op en geeft advies. Je werkt met name voor de tak in de VS en reist 1 keer per kwartaal dan ook voor een aantal dagen naar de locatie in de VS. 

Als Financial Controller draag je een breed scala aan verantwoordelijkheden met je mee, gericht op het waarborgen van de financiële integriteit en het optimaliseren van de financiële processen binnen de organisatie. 

Je zorgt als Controller ervoor dat de financiële rapportage correct, betrouwbaar en volledig is, waarbij je de huidige processen analyseert en verbeteringen aanbrengt om de efficiëntie te verhogen. Maandelijks bereid je rapporten voor en presenteer je deze aan het Management Team, inclusief relevante financiële informatie en analyses. Daarnaast begeleid je het jaarrekeningproces in samenwerking met accountants en belastingadviseurs.

Je ondersteunt bij het opstellen van planningen en prognoses, inclusief het maken van prognoses, budgetten en cash forecasts. Als centraal aanspreekpunt voor bankleningen in Nederland ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de communicatie omtrent deze leningen.

Tevens bied je als Financieel Controller ondersteuning aan het Management Team bij ad-hoc evaluaties en neem je deel aan projecten gericht op het optimaliseren van de koststructuur en financiële processen. Dit omvat ook het toezicht houden op uitbestede personeel en salarisadministratie, en het initiëren van verbeterprocessen met betrekking tot planning en begroting.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van cliënten en interne belanghebbenden en je waarborgt een tijdige, accurate en kwalitatieve uitvoering van Financial Control, Accounting en Internal Control activiteiten in lijn met diverse "statutory" en "regulatory" accounting standaarden. Hierbij draag je bij aan de integriteit en transparantie binnen het accounting team!

Samen met je team zorg je voor accurate en tijdige maand-, kwartaal- en jaareinde verslagleggingen en coördineer je de externe (financial) audits. Je ondersteunt ook cross-functionele projecten vanuit het accounting en control, en draagt bij aan de verdere digitalisering van financiële processen en de implementatie van verschillende tools.

Dus, als je klaar bent om jouw financiële expertise te laten schitteren en een cruciale rol te spelen als Financieel Controller in het succesverhaal van dit bedrijf, dan wacht deze uitdagende rol op jou! Solliciteer vandaag nog.


Organisatie- en afdelingomschrijving

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een internationaal opererend bedrijf in de staalbranche. Ze hebben verschillende vestigingen verspreid over de wereld. In deze rol werk je voornamelijk samen met de vestiging in de VS, waar je ook 1 keer per kwartaal een bezoek aan brengt. Bij deze organisatie werken in totaal ongeveer 130 mensen.



Gevraagd

Dit vragen we
  • Je hebt een afgeronde financiële opleiding op minimaal MBO niveau
  • Je hebt al wel minimaal 2 jaar werkervaring in een financiële rol
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent bereid om 1 keer per kwartaal naar VS te reizen 
  • Je kunt een VOG overleggen.


Aanbod

Dit krijg je
  • Een direct dienstverband bij je nieuwe werkgever (jaarcontract)
  • Zit je op je plek, dan is er uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een startsalaris tot wel € 4000,00 bruto per maand (o.b.v. 40 uur en afhankelijk van je ervaring)
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8% vakantiegeld.
  • Telefoon en laptop van de zaak 
  • Een auto van de zaak is bespreekbaar
  • De mogelijkheid om 20% vanuit huis te werken.
  • Opleidingsmogelijkheden
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in