+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Junior Finance & Business Controller MKB (32-40 uur p/wk) Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Controller Finance & Business (junior) werk je in een klein Finance team en rapporteer je direct aan de Finance Manager. Alle werkzaamheden verricht op een Finance afdeling vallen onder jouw verantwoordelijkheid:
  • De complete financiële administratie van verschillende entiteiten; debiteuren- en crediteurenadministratie, grootboek- balans- en winst/ verliesrekeningen, maar ook (support bieden bij) BTW aangiften, etc.
  • Mede opstellen van jaarrekeningen
  • Gevraagd en ongevraagd stel je rapportages op, zodat directie juiste sturing kan geven. Je gebruikt metname Excel voor jouw rapportages
  • Ook ben je actief in het verbeteren van de administratieve processen en kom je met verbetervoorstellen.


Gevraagd

Als Controller Finance & Business (junior) beschik je minimaal over een afgeronde HBO opleiding (Accountancy en Bedrijfseconomie) en minimaal 2 jaar ervaring in een Finance functie. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als Assistent Accountant of Assistent Controller. Computersystemen maak je je snel eigen en Excel beheers je als een gevorderde. Naast uitstekende kennis van de Nederlandse taal en kennis van de Engelse taal een vereiste. Mocht je nu blij worden na het lezen van dit profiel maar het gevoel hebben dat je nog moet groeien in de functie, verzoek ik je toch om te reageren! Deze organisatie heeft persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en kan je goed begeleiden in je rol.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Controller Finance & Business (junior) werk je in een van de meest veelzijdige functies als Controller die er bestaan. Je hebt de voordelen van een MKB organisatie, waar je dicht bij de business staat, met iedereen koffie drinkt en korte lijnen kent. Maar ook de voordelen van een grote organisatie, waarbij jouw persoonlijke groei niet beperkt blijft binnen deze MKB organisatie. Zij biedt een passend salaris van circa E 2500,-- tot E 3.500,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een 4 daagse werkweek is ook bespreekbaar.

Bedrijfsomschrijving

Deze MKB organisatie is een stabiele en succesvolle organisatie, vallend onder een grote, internationale speler. Zij zijn een bekende, kwalitatieve groothandel in een niche branche. Zowel gericht op b-to-c als b-to-b. Met een nuchtere werkmentaliteit werken gemotiveerde collega’s hard aan een goed resultaat. Korte communicatielijnen en teamplayer mentaliteit typeren deze niche speler. Onlangs is een private equity organisatie betrokken, waardoor groei een doel is en dus ook meer groeimogelijkheden voor medewerkers kan bieden.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in