+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Business controller Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGz Centraal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.541 - € 6.264 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Zo werk jij
Onze resultaatsverantwoordelijke zorgeenheden (RVZe’s) zijn gevestigd in de regio’s Flevoland, Gooi en Vechtstreek, Veluwe & Veluwe Vallei en Eemland.
Vanuit het team business controllers ondersteunen en adviseren we de directie en het management van de RVZe’s op financieel en bedrijfsmatig vlak. Op dit moment ligt de grootste behoefte bij RVZe Flevoland.

Er wordt een beroep gedaan op je vermogen om organisatorische of zorginhoudelijke ontwikkelingen/processen zodanig te doorgronden dat je deze kunt vertalen naar financiële/bedrijfsmatige consequenties. Je bent is staat om de ‘systeemwereld’ van bekostiging en contracten met financiers te verbinden met de bedoeling van ons bedrijf en om samen met de directie, bedrijfsvoerders en teamleiders van de RVZe te werken aan de gestelde doelen/targets en het financieel mogelijk maken van toekomstige ontwikkelingen. Je werkt daarbij intensief samen met het management van een RVZe, maar ook de collega’s van de ondersteunende diensten.

Als business controller ben je er door:
  • het opstellen van de begroting en het in de diverse managementrapportages voor jouw RVZe rapporteren over de relevante ontwikkelingen, risico’s en indicatoren op het gebied van klant, kwaliteit, formatie, productie- en kostenontwikkeling en deze bespreekbaar maken op diverse niveaus binnen de RVZe.
  • het samen met de directie inrichten van een effectieve en efficiënte P&C-cyclus.
  • het duiden van huidige en toekomstige financiële resultaten, opstellen van business cases, doorrekenen van voorliggende bedrijfseconomische vraagstukken.
  • het gevraagd en ongevraagd geven van advies op het gebied van veranderende wet- en regelgeving, contracten of bedrijfskundige vraagstukken.
Je maakt onderdeel uit van het team business controllers binnen de afdeling Planning & Control van GGz Centraal, een afdeling binnen het vakcentrum Financiën Administratie Informatievoorziening (FAI).

De afdeling Planning & Control vervult een cruciale rol binnen het financiële beheer van GGz Centraal. Naast 5 business controllers bestaat de afdeling P&C uit 3 medewerkers planning & control / controllers en het team informatievoorziening (5 informatie/BI-specialisten + teamleider).


Gevraagd

Jouw kwaliteiten
Jij bent analytisch, beschikt over een sterk cijfermatig inzicht en bent resultaatgericht. Daarnaast ben je stressbestendig, klantgericht, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je sterk in het geven van adviezen. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren.

Ook heb je voor deze baan:
  • een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op hbo of wo niveau.
  • aantoonbare kennis van budgettering, begrotings- en informatie technieken.
  • kennis van de zorg-financieringsstructuur én relevante wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorg is een pré.


Aanbod

Wij zorgen voor jou
Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn kunnen we inspelen op ontwikkelwensen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als business controller bij GGz Centraal rekenen op: 
  • een salaris tussen de € 3.541,- en € 6.264,- bruto per maand. Het salaris is conform CAO GGZ, definitieve inschaling vindt plaats op basis van kennis, ervaring en groeipotentie (inschaling FWG60/FWG65).
  • een contract voor 32 tot 36 uur voor onbepaalde tijd.
  • een eindejaarsuitkering.
  • minimaal 166 vakantie uren op basis van 36 uur. Daarnaast 35 levensfase-uren op basis van 36 uur, deze zijn naar eigen inzicht te besteden. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
  • een goede pensioenregeling.
  • een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Met 12 andere professionals vorm je het team Planning & Control. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Ambitieus, ervaren, collegiaal; elkaar helpen/meedenken is erg relevant. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in