+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Elektrotechniek Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Op zoek naar verantwoordelijkheid en een echte uitdaging? Je runt als uitvoerder je eigen bouw. De dagelijkse leiding op de bouw: die ligt bij jou. Als uitvoerder elektrotechniek zorg jij dat de verbouw- en nieuwbouwprojecten van Hoppenbrouwers Techniek op rolletjes lopen en dat onderaannemers, collega monteurs en andere medewerkers op bouwlocaties precies weten wat hen te wachten staat. Zie je het al voor je? Mooi. Welkom bij Hoppenbrouwers Arnhem.


Lever topkwaliteit

Verlichting, stopcontacten, beveiligings- en camerasystemen: elektrotechnische installaties zijn op allerlei plekken nodig, zoals bijvoorbeeld bij ziekenhuizen en sportcomplexen. Het verschil zit hem in de organisatie van deze projecten. Als uitvoerder elektrotechniek bewaak jij de voortgang van (ver)bouwprojecten op basis van een nauwkeurige planning. Hele dagen ben je aanwezig op bouwlocaties. Je stuurt collega’s aan, maar ook de medewerkers van ingehuurde bedrijven kunnen altijd bij jou terecht met hun vragen. Jij weet precies te vertellen waar verlichting komt te hangen, waar kabelgoten nodig zijn en wanneer materialen geleverd worden. Zijn er problemen? Dan los je die op, eventueel in samenspraak met de projectleider, werkvoorbereider en eventueel de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk bijvoorbeeld voor het nieuwbouwproject van een ziekenhuis of de verbouwing van een school. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als resultaatgericht uitvoerder elektrotechniek. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Zorgdragen voor een vlotte uitvoering van projecten en dat het volgens planning verloopt. Dat betekent dat je onder meer monteurs en onderaannemers aanstuurt, planningen en begrotingen maakt, werkuren bijhoudt en de kwaliteit van het werk bewaakt.
• Overleggen met bouwpartners over planningen met behulp van LEAN om de doorlooptijd van een project te verkorten en werkzaamheden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.
• Bestellen van bouwmaterialen en het contact hebben met leveranciers om de levering in goede banen te leiden.
• Coachen en begeleiden van medewerkers.

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als mensgericht, iemand die beslissingen durft te nemen én resultaatgericht. Je wilt graag met jouw team het beste resultaat bereiken zodat het project perfect wordt opgeleverd voor de klant. Je krijgt energie van het begeleiden van (leerling-)monteurs en dat je hen ziet groeien. Daarnaast beschik je als betrokken uitvoerder over:

• Minimaal een mbo-niveau 4 Elektrotechniek diploma of vergelijkbaar niveau met enkele jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie.
• Actuele kennis van elektrotechnische installaties en materialen, en van de geldende wetten en normen in de elektrotechniek.
• VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.
  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in