+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige (Salaris 2400-4200) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareBooster!

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • BBL / Freelance / Vast contract
  • 2.400 - € 4.200 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als jij als verpleegkundige (mbo of hbo) aan de slag gaat bij onze opdrachtgever, dan kom je terecht in een organisatie met ruim 2100 collega's en 200 vrijwilligers. We zijn gemotiveerd te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van onze zorg. Daarom zoeken we mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. Wij zijn een lerende organisatie en willen steeds verder. Want als ggz-organisatie zien we dagelijks hoe groot de impact is op mensenlevens van een psychische aandoening. Daarom willen we vooruit, vernieuwen en verbeteren. Omdat er zoveel op het spel staat, voor de betrokken patiënt, zijn omgeving, maar zeker ook voor onze gemeenschap als geheel.

Jouw werkplek
Dat bepaal jij! Wij maken graag persoonlijk kennis met jou en horen graag jouw voorkeuren.
Met welke doelgroep heb jij de meeste affiniteit? Welke plaats heeft jouw voorkeur? Er is bij ons ruimte om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Enkele mogelijkheden zijn: Apeldoorn, Doetinchem, Nijmegen, Warnsveld, Winterswijk, Zutphen.

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.: Ambulante zorgverlening, High Intensive Care (HIC), Problematiek als gevolg van lichtverstandelijke beperking, Jeugd- en- jongvolwassenen, Eetstoornissen, Persoonlijkheidsproblematiek, Generalistische Basis GGZ.

Zo werk jij
Als psychiatrisch verpleegkundige speel je een essentiële rol in de zorg en ondersteuning van onze patiënten.
Je draagt zorg voor een veilige omgeving en een veilig behandelklimaat. Hierbij werk je samen met psychiaters, psychologen en andere zorgverleners om de beste zorg te garanderen.
Je houdt je bezig met het beoordelen van de mentale gezondheidstoestand van patiënten en bent betrokken bij het opstellen van individuele behandelplannen. Je informeert patiënten en hun families over psychische aandoeningen en opgestelde behandelplannen.
Je biedt emotionele ondersteuning en begeleidt van patiënten bij het omgaan met hun psychische symptomen en het helpt bij het ontwikkelen van coping-strategieën. Medicatiebeheer behoort tot jouw taken en je zet therapeutische interventies in waar nodig. Je houdt een gedetailleerde documentatie bij van de voortgang en het welzijn je patiënten.

Gevraagd

Wat neem je mee
Je beschikt over een diploma mbo of hbo-verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd.
Je bent zelfstandig, creatief en ontwikkelingsgericht.
Je bent een echte teamspeler die anderen kan inspireren en motiveren.
Je bent tactvol en hebt overtuigingskracht.

Aanbod

Dit krijg je van ons
Wij bieden je een contract voor 8-36 uur voor onbepaalde tijd.

• Inschaling is afhankelijk de vacature die je vervult. dit kan variëren van functiegroep 45, met een bruto maandsalaris tussen € 2.391,- en € 3.787,- tot functiegroep 50, met een bruto maandsalaris tussen € 2.677,- en € 4.180, afhankelijk van kennis en ervaring op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
• Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
• Jouw pensioen wordt opgebouwd bij het PFZW (Pensioenfonds zorg&welzijn). Onze opdrachtgever betaalt 50% van jouw pensioenpremie. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan
mogelijk overdragen. voor meer informatie.
• De Balansregeling, waarbij je keuze hebt in de besteding van jouw budget. Je kunt van dit keuzebudget extra vrije tijd kopen, besteden aan opleiding of training, maar ook het bedrag laten uitbetalen en bijvoorbeeld ervan
uit eten gaan. Wat jou helpt om vitaal te blijven.
Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij CareBooster!


In de komende jaren zal de overheid aanzienlijk meer investeren in één van de meest essentiële sectoren: de Gezondheidszorg!

Recentelijk is de onschatbare waarde van de zorgsector duidelijk aangetoond, vooral tijdens de uitdagende periode van de coronapandemie en nasleep die helaas nog op te merken is bij onze Cliënten.

De vraag naar zorg neemt momenteel aanzienlijk toe, onze Specialisten en Cliënten hebben jouw hulp nodig!

Onze oorsprong ligt in de dynamische Energietransitie, waar we bewezen hebben het juiste personeel te kunnen vinden.

Onze operationele expertise, inclusief onze Online vaardigheden zetten we nu in om gekwalificeerde mensen te vinden in de Zorgsector.

Bij CareBooster hanteren we strenge criteria: we werken enkel samen met partijen die op de juiste wijze omgaan met hun personeel.

Want alleen wanneer Werkgevers op een zorgvuldige manier met hun Medewerkers omgaan, zal dit het gewenste effect hebben op de Cliënten.

Waarom CareBooster!?

- Wij stimuleren jouw ontwikkeling (door o.a. het aanbieden van opleidingsmogelijkheden)
- Wij versterken duurzame arbeidsrelaties
- Wij geven jouw carrière een boost!
- De werknemer staat bij ons centraal
- Bij de juiste match kan je na een paar gesprekken direct op contract zonder detacheringsovereenkomst

Op deze wijze leveren we samen direct een BOOST aan de Zorg!

Mocht je nog iets ervaringen of diploma's hebben, solliciteer dan ook om te zien wat je kan betekenen in de Zorg!

Mvg,

CareBooster!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in