+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Back End developer omgeving Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Gemini Embedded Technology

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als back-end developer bij GET ben je verantwoordelijk voor de back-end architectuur, ontwikkeling en onderhoud van onze applicaties en -services. Hierbij kun je denken aan medische toepassingen of een real-time lokalisatiesysteem. Je bent als back-end developer betrokken bij het volledige ontwikkelproces, van technische requirements, databaseontwerp tot aan API-koppelingen en implementatie. Je ontwikkelt back-end oplossingen die gemakkelijk kunnen communiceren met andere systemen, waardoor een naadloze integratie mogelijk is. Heb je een passie voor back-end development? En wil je werken aan complexe en geavanceerde systemen binnen de militaire, industriële, medische en consumentenmarkt? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen
De slimste applicaties worden ontwikkeld door specialisten die samenwerken. Als back-end developer werk je samen met front-end, hardware en firmware ontwikkelaars. Je zet jouw kennis en ervaring met Python, GO, JavaScript, AWS, Azure en Google Cloud in om maatwerk back-end oplossingen te ontwikkelen die naadloos op het product aansluiten. De ene dag werk je aan de back-end architectuur van een kartracing applicatie, de andere dag implementeer je geavanceerde algoritmes en nieuwe functionaliteiten voor een beveiligingssysteem. Je bent bedreven in het ontwerpen en ontwikkelen van databases en RESTful API's in combinatie met de implementatie van de juiste beveiligingsmaatregelen.

Gevraagd

Het bouwen van een RESTful API voor een IOT oplossing is voor jou geen uitdaging. Je wilt werken aan innovatieve systemen en bent in staat om complexe functionele en niet-functionele eisen te vertalen naar oplossingen. Met jouw geautomatiseerde testen, schone en gedocumenteerde code zorg je ervoor dat de back-end aan alle eisen voldoet en toekomstbestendig is. Je hebt bij voorkeur MBO-HBO werk- en denkniveau en ervaring met back-end technologieën, zoals databases, API's en frameworks. Kennis van programmeertalen zoals JavaScript, GO, Python of Node.js is een pluspunt. En je bent geen onbekende in de wereld van AWS, Azure of Google Cloud. Je bent gemotiveerd om door te groeien van starter naar medior of senior back-end developer, of je bent toe aan de volgende stap in je carrière.

Aanbod

Bij GET zetten wij ideeën om in eindproducten voor onze klanten. Als productontwikkelaars ontwerpen wij alles in-house, van hardware, software tot aan de back-end architectuur voor een IOT oplossing. Wij bieden je een stimulerende werkomgeving waarin je jouw expertise gaat inzetten om innovatieve systemen voor onze klanten te ontwikkelen. Naast een team met passie voor technologie bieden wij je een competitief salaris tussen de € 2.700 en € 5.000 (afhankelijk van ervaring en leeftijd), flexibele werktijden en veel ruimte voor creativiteit. Wil jij met ons meegroeien? Solliciteer direct en GET hired.

Uren

40 uur
32 tot 40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in