+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Callcenter Medewerker Sales Vattenfall Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,06 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Op zoek naar een uitdagende baan in de sales binnen een callcenter?
Wil je dagelijks klanten overtuigen en ben je gedreven om zowel je commerciële als klantgerichte vaardigheden te benutten? Dan hebben wij een leuke baan voor jou bij Vattenfall!

Functie
Als callcenter medewerker sales ga je aan de slag voor Vattenfall, een toonaangevend energiebedrijf dat duurzame energieoplossingen biedt. Je krijgt de kans om potentiële klanten te benaderen en hen te overtuigen om over te stappen op groene energie. Je zult klanten informeren over de voordelen van Vattenfall's duurzame energieproducten en hen helpen bij het kiezen van het juiste energiepakket. Het is jouw verantwoordelijkheid om de verkoopdoelstellingen te behalen en klanten een uitstekende service te bieden.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met uitstekende communicatieve vaardigheden, een positieve instelling en een overtuigende persoonlijkheid. Je bent resultaatgericht en hebt een passie voor sales. Ervaring in een callcenter is een pluspunt, maar niet verplicht. Je bent bereid om trainingen en coaching te volgen om je vaardigheden te verbeteren en te groeien in je rol als callcenter medewerker sales.

Werkuren en training
De werktijden voor deze functie zijn maandag tot donderdag van 10:00u tot 20:00u en op vrijdag van 10:00u tot 16:30u. Je krijgt de kans om je werkrooster in overleg met je teamleider samen te stellen. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, je kan maximaal 40 uur per week werken. We bieden uitgebreide training en begeleiding om je voor te bereiden op de rol van callcenter medewerker sales. Deze training is volledig betaald en helpt je om de benodigde kennis en vaardigheden op te bouwen.

Salaris
Het basissalaris voor deze functie is €14,06 bruto per uur, exclusief vakantiegeld en vakantiedagen. Daarnaast bied Vattenfall een lucratief bonussysteem, die kan oplopen van €1,- tot €6,- netto per uur.
Je ontvangt standaard de eerste drie maanden een netto bonus van €1,- per uur. Woon je buiten Arnhem? Dan heb je uiteraard recht op reiskostenvergoeding. 

Locatie
Het bedrijf is gevestigd op een centrale locatie in Arnhem, die uitstekend bereikbaar is met het OV.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Je kunt ook solliciteren via WhatsApp op hetzelfde nummer. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in