+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Docent Nederlands Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als docent Nederlands speel je een belangrijke rol in de taalontwikkeling van leerlingen. Je geeft les op verschillende niveaus en maakt gebruik van leuke lesmethoden. Bij ons krijg je een inspirerende werkomgeving met fijne collega's. We bieden ook extra s zoals een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Je kunt jezelf verder ontwikkelen via onze Maandag Academy. Dit is jouw kans om echt iets te betekenen in het onderwijs. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij een enthousiaste en bekwame docent Nederlands met een passie voor taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als docent Nederlands speel je een essentiële rol in de taalontwikkeling van de leerlingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het geven van Nederlands aan verschillende leerjaren en niveaus. Je gebruikt boeiende en interactieve lesmethoden om de taalvaardigheid van de leerlingen te verbeteren. Daarnaast ontwikkel je lesplannen die aansluiten bij de behoeften van de leerlingen en de kerndoelen van het onderwijs.

Wij bieden een inspirerende en ondersteunende werkomgeving met gemotiveerde collega's. Deze functie biedt een uitdagende kans om het verschil te maken in de taalontwikkeling. Verder ben je benieuwd naar welk soort onderwijs bij jou past. Je bent op zoek naar wat jouw perfecte match is als docent Nederlands en waar jij het beste tot je recht komt. En daar kan Maandag® jou bij helpen!

Denk jij nu, dit klinkt als iets wat precies bij mij past? Solliciteer dan nu door contact op te nemen met mij via onderstaande contactgegevens of druk snel op de solliciteerknop!

Wat biedt Maandag® jou als docent Nederlands?

-         Een aantrekkelijk salaris tussen €3.301,00 en €5.862,00 conform de CAO-VO (LB of LC) op basis van een fulltime dienstverband;

-         Volledige reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;

-         Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8,33% en een goede pensioenregeling;

-         Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze Maandag® Academy;

-         Persoonlijke begeleiding, coaching en advies vanuit mij als Recruiter;


Functie eisen

-         Je hebt ofwel een 1e of 2e graads bevoegdheid, of je bent momenteel in opleiding;

-         Je bent per direct beschikbaar;

-         Het vermogen om leerlingen enthousiast te maken voor de Nederlandse taal en hen te motiveren om actief aan de slag te gaan;


Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met het werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij jouw capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin jij jouw talent kunt benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan breng je elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Heb je zin om dingen aan te pakken. En krijg je dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. Kies je voor Maandag®, dan kies je voor warm en persoonlijk contact.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nederlands die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in