+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Balie medewerker Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rovidam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

In een prachtige tandartspraktijk in de regio Arnhem zoeken ze een balie medewerker die een beetje gek is. De praktijk biedt veel verschillende behandelingen en heeft een eigen lab. Je werkt 3 dagen per week en bent het gezicht van de praktijk. Je taken zijn o.a. de balie bemannen, de agenda's vullen en patiënten helpen. Pluspunt: de praktijk organiseert vaak feestjes! Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Balie medewerker gezocht voor een praktijk regio Arnhem waarover ze zelf zeggen: "Je moet een beetje gek zijn om hier te werken!"


Wij zoeken een collega voor de balie, die ook een "beetje gek" is!

Werkelijk prachtige praktijk in de regio Arnhem. Modern en voldoet helemaal aan de eisen van deze tijd, ook prettig om te weten - en om in te werkten-. Het aanbod van behandelingen is zeer divers, algemene en esthetische tandheelkunde, parodontologie, onzichtbare beugels etc. Ze hebben een eigen lab, waar kronen, facings en bruggen vervaardigd  worden. De praktijk is best groot, bestaat uit een team van meer dan 20 collega's, maar de sfeer is echt goed en men staat voor elkaar klaar. Ook worden er vaak feestjes georganiseerd!


Daarom kies je via Rovidam

Rovidam is gespecialiseerd in de dentale arbeidsbemiddeling. Wij zijn ervaren recruiters die de markt als geen ander kennen en brengen je met de tandartspraktijk naar wens in contact. Wat dat kost? Voor jou als kandidaat, helemaal niks, dus meld je aan en laat ons voor je zoeken.

Wij vinden de vacature die bij jou past. Wij regelen Jobs! Een leuke baan is 't halve werk!


Ik vertel je er even iets meer over

Bij deze tandartsenpraktijk in de regio Arnhem kun je aan de slag voor 3 dagen per week, het gaat om de maandag, woensdag en donderdag.  Je wordt het gezicht van deze mooie praktijk, geen straf, lijkt me. Natuurlijk ga je de balie bevrouwen of bemannen, je zult de agenda's vullen, patiënten ontvangen en te woord staan ( aan de balie en aan de telefoon), daarnaast werk je dagelijks de mailbox en zorgmail bij, dus je Nederlands moet uitstekend zijn! Je wordt geleefd door de telefoon en de balie, dus je moet 10 ballen tegelijk in de lucht kunnen houden. 


Wat wordt er van je verwacht?
  • Ervaring in de branche is een must.
  • 3 dagen beschikbaar.
  • Goed in de communicatie naar de patiënt toe.
  • Werken in een prettige en ontspannen sfeer.
Agenda's on point maken?

Mensgericht, veel aandacht voor de patiënt en sensitief persoon...dat ben jij toch? Deze tandartsenpraktijk in de regio Arnhem gaat voor het behoud van een mooi en sterk gebit. Omdat het een nieuwe praktijk is, is er goed nagedacht over de inrichting: Er zijn ruim ingerichte, lichte en frisse behandelkamers. Ze werken uiteraard volgens strenge hygiëneprotocollen en de WIP-richtlijnen. En met gebruik van de modernste technieken en hoogwaardige materialen. En de auto parkeer je voor de deur. Meedenken wordt gewaardeerd en gestimuleerd en je kunt hier veel leren! 


Meefeesten?

Dat komt goed uit! Maar eerst maar es kennismaken en aan het werk!

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06-39675601

Ref: 19964

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in