+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Bedrijfsautomonteur Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.700 p/m

Vacature in het kort

In de wereld van transport is er altijd veel te doen. Als bedrijfsautomonteur zorg jij ervoor dat trucks in topconditie de weg op gaan. Je werkt met een passievol team bij een dealer van een bekend merk. Kwaliteit is erg belangrijk, daarom investeert het bedrijf in jouw ontwikkeling. Je krijgt een baan voor lange tijd, een goed salaris en de kans om door te groeien. Ook leuk: tijdens avonddiensten geniet je van heerlijke maaltijden. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Transport staat nooit stil! Er wordt dan ook dagelijks ontzettend veel vervoerd door bedrijfswagens, daarom moeten deze in uitstekende staat zijn. Heb jij net als deze organisatie in Arnhem zo veel passie voor dit werk en ben jij op zoek naar een nieuwe vaste baan met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dus (toekomstige) bedrijfsautomonteur, neem dan contact met mij op!


Waar ga je werken?

Jouw toekomstige werkgever is officieel dealer van een zeer succesvol en vooruitstrevend bedrijfswagenmerk. Een kwaliteitsmerk met passie! De organisatie heeft een informele, collegiale en professionele werkmentaliteit. Kwaliteit staat uiteraard hoog in het vaandel, waardoor er veel wordt geïnvesteerd in materialen en trainingen. Zij hebben meer vestigingen over Nederland verspreid, maar jouw werklocatie zal Arnhem worden.


Wat ga je doen?

In de functie van bedrijfsautomonteur is het jouw taak om met name trucks in topconditie de werkplaats uit te laten rijden. Je voert onderhoud uit, stelt diagnoses en repareert bedrijfswagens. Daarnaast begeleid je ook medewerkers/leerlingen en ben jij ook het gezicht van de werkplaats. Eigen initiatief is meer dan welkom en wordt zelfs aangemoedigd. Je werkzaamheden hebben betrekking op brandstofsystemen, transmissiesystemen, remsystemen, motorconditie, elektrische systemen, wieluitlijning en banden, kortom lekker allround, als je wilt!In de functie van bedrijfsautotechnicus in Veenendaal is het jouw taak om met name trucks in topconditie de werkplaats uit te laten rijden. Je voert onderhoud uit, stelt diagnoses en repareert bedrijfswagens. Daarnaast begeleid je ook medewerkers/leerlingen en ben jij ook het gezicht van de werkplaats. Eigen initiatief is meer dan welkom en wordt zelfs aangemoedigd. Je werkzaamheden hebben betrekking op brandstofsystemen, transmissiesystemen, remsystemen, motorconditie, elektrische systemen, wieluitlijning en banden, kortom lekker allround, als je wilt!


Wat verwachten wij van jou?

Spreken niet alle onderstaande punten voor jou, maar is jouw interesse wel gewekt, reageer dan ook:

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding mbo Bedrijfs-, Auto- of Motorvoertuigtechniek.
  • Ervaring als bedrijfsautotechnicus is wel belangrijk, maar motivatie en twee rechter handen zijn zelfs nog belangrijker.
  • Je kunt uitstekend prioriteiten stellen, bent stressbestendig, enthousiast en service- en klantgericht. 
  • Je bent accuraat en kunt goed zelfstandig werken.
  • Tot slot ben je woonachtig in de directe omgeving van Arnhem.

Heb ik jouw interesse gewekt of heb je juist nog vragen? Neem contact met mij op (Petra Oudhuis) via telefoon of WhatsApp op nummer 06-43066771 of via mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Wat kun je van ons verwachten

Wat kun je verwachten voor al dit harde werken?

  • Je krijgt allereerst een baan voor de lange termijn, bij een gezond en stabiele organisatie.
  • Een salaris, niet te vergeten, tussen € 2.700,- en € 3.700,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring.
  • Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en daarnaast draai je mee met de avond- en zaterdagdienst, hier staan natuurlijk interessante toeslagen tegenover.
  • Er worden tijdens de avonddienst heerlijke maaltijden verzorgd.
  • Er worden voldoende ontwikkelmogelijkheden geboden, dit kan binnen en buiten de eigen academie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in