+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijchen.
Laad meer vacatures

Autotechnicus bij Garage Bas in Wijchen Wijchen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Garage Bas

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Garage Bas

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.800 p/m

Vacature in het kort

Als Autotechnicus bij Garage Bas werk je aan verschillende automerken, waaronder de unieke UAZ Bukhanka. Je lost storingen op, houdt de administratie bij en zorgt dat klanten met een tevreden gevoel vertrekken. In deze rol is het belangrijk dat je nauwkeurig en zelfstandig kunt werken. Je krijgt de kans om je technische vaardigheden te gebruiken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van storingen en het oplossen daarvan. Daarnaast zorg je voor een goede administratieve afhandeling van de werkzaamheden en het juist bijhouden van de benodigde documentatie. In deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en oog hebt voor detail. Je bent een teamspeler, maar kunt ook zelfstandig goed uit de voeten. Bij Garage Bas krijg je de kans om te werken aan verschillende automerken en modellen. Dit zorgt voor een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Het sleutelen aan UAZ Bukhanka's maakt deze job extra interessant en uniek. Garage Bas hecht veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Jij speelt hierin een belangrijke rol door ervoor te zorgen dat de auto's in topconditie zijn wanneer ze de werkplaats verlaten. Je bent vriendelijk en behulpzaam naar klanten toe, waardoor zij met een tevreden gevoel naar huis gaan. Kortom, als Autotechnicus / Automonteur bij Garage Bas kun jij jouw technische vaardigheden volop benutten in een afwisselende, uitdagende en unieke werkomgeving!

Gevraagd

Bij Garage Bas is het vanzelfsprekend dat je een voltooide Autotechnische opleiding hebt en recente ervaring hebt met sleutelen. Het zou prettig zijn als je al bekend bent met universele aspecten of als je interesse daar ligt, aangezien je bij ons aan allerlei merken en type auto's mag werken. Wij verwachten flexibiliteit en een probleemoplossende mentaliteit omdat je niet alleen aan reguliere auto's werkt, maar ook aan Uaz Bukhanka's.

Aanbod

Je krijgt een functie met veel diversiteit in taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast biedt Bas je een prettige werkomgeving waarin teamwork en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Bovendien zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Garage Bas, waardoor je jouw carrière naar een hoger niveau kunt tillen. Er heerst een positieve en stimulerende werksfeer waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd en beloond. Kortom, dit is een unieke kans voor iemand die op zoek is naar uitdaging, variatie en groeimogelijkheden in zijn of haar loopbaan.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als 1e autotechnicus tussen €1800 en € - 2850. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Garage Bas kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Garage Bas, gevestigd in Wijchen, is een garagebedrijf dat al sinds 2012 bestaat en een uitstekende reputatie heeft. Ze bieden onderhouds- en reparatiediensten voor alle merken en modellen personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in de verkoop, aanpassing en onderhoud van Uaz Bukhanka's.

De klantenkring van Garage Bas is divers en breed, maar ondanks dat wordt elke klant persoonlijk benaderd met grote aandacht voor hun behoeften en wensen. Dit persoonlijke aanpak wordt al jarenlang zeer gewaardeerd door onze klanten.

Bij Garage Bas werkt een klein maar hecht team van specialisten en technici. Hierdoor heerst er een prettige werksfeer waarin iedere medewerker een belangrijke rol speelt binnen het bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in