+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Junior Mechanical Engineer R&D Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van productontwikkeling als Mechanical Engineer bij een toonaangevende machinebouwer die innovatie hoog in het vaandel heeft staan. In deze rol werk je aan projecten van concept tot implementatie, waarbij je frisse ideeën en technische inzichten kunt inbrengen. Je wordt persoonlijk begeleid en krijgt de kans om te groeien in een en uitdagende werkomgeving, waarbij leren en ontwikkelen centraal staat. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een HBO-diploma Werktuigbouwkunde op zak en ben je op zoek naar een innovatieve werkomgeving waar je de fijne kneepjes van het R&D-vak kunt leren? Lees dan verder, want dit is jouw kans!

Als Mechanical Engineer ben je van begin tot eind betrokken bij productontwikkelingsprojecten. In deze rol word je persoonlijk begeleid door een ervaren collega. Vernieuwing staat hoog in het vaandel bij deze machinebouwer, dus aarzel niet om jouw frisse kijk op technische zaken naar voren te brengen. Zelfs je ervaren R&D-collega's zijn altijd bereid om te blijven leren. Eén ding is zeker: hier zul je je geen dag vervelen. Je werkdagen zijn dynamisch en uitdagend, en je groeit met elk project verder als engineer en als professional.

  • Je bent betrokken bij productontwikkeling vanaf de conceptfase tot de implementatie.
  • Je bedenkt innovatieve toepassingen en oplossingen.
  • Je ontwerpt en voert berekeningen uit.
  • Je creëert draagvlak binnen de organisatie voor nieuwe ideeën en concepten.


Gevraagd

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol als Mechanical Engineer binnen de R&D-afdeling, is het vereist dat je een HBO-opleiding hebt afgerond in de richting van werktuigbouwkunde. Je leergierigheid, vermogen om effectief te sparren en sterke communicatieve vaardigheden zullen je snel helpen in je ontwikkeling binnen de organisatie. Hoewel relevante werkervaring een pluspunt is, is het niet strikt noodzakelijk, omdat er voldoende begeleiding beschikbaar is voor starters op de arbeidsmarkt.

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Innovatieve technieken en oplossingen spreken je aan en motiveren je.
  • Door de internationale werkomgeving is het belangrijk dat je zowel Nederlands als Engels goed beheerst.

Arbeidsvoorwaarden: (de informatie over de arbeidsvoorwaarden ontbreekt in de verstrekte tekst, je kunt deze aanvullen met relevante informatie zoals salarisindicatie, secundaire arbeidsvoorwaarden, etc.)



Aanbod

Dit is jouw kans om in een echte hightech werkomgeving aan de slag te gaan. Complexe en maatschappelijk belangrijke vraagstukken vanuit de klant zorgen voor jouw snelle professionele groei. Werken bij een innovatieve en groeiende onderneming geeft jou alle kansen op het gebied van doorgroei en persoonlijke ontwikkeling. Als Mechanical Engineer R&ampD kun je bij deze werkgever rekenen op:

·        Een marktconform salaris tussen € 2500 en € 3000 bruto per maand

·        Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ADV dagen en reiskostenvergoeding

·        Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen

·        Een team van technische discussiepartners die altijd frisse ideeën hebben

·        Flexibel werken wordt hier aangemoedigd, net als een optimale werk-privé balans.

Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht in het R&D team van een hightech machinebouwer waar innoveren al sinds de oprichting in het DNA zit. Door energie te investeren in de verbetering van de hightech machines weet dit bedrijf een grote bijdrage te leveren aan verschillende maatschappelijke problemen. Jij draagt met belangrijk werk je steentje bij aan de maatschappij en dat voelt altijd goed. Er heerst een informele sfeer binnen het team. De omgang met klanten is professioneel en betrokken. Jullie staan achter je producten en het management staat achter haar medewerkers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in