+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Aankomend vestigingsmanager Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Mandemakers Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 37 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om door te groeien van verkoper naar aankomend vestigingsmanager. We leiden je op via onze eigen Mandemakers Academy. Je leert alles over de producten en hoe je klanten het beste kunt helpen. Na de opleiding weet je precies hoe je een deal moet sluiten. Je gaat ook werken aan je verkooptechnieken en hoe je het beste met klanten om kunt gaan. Het is een mooie kans om in een team te werken en samen te werken aan succes. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij je eerste stappen als verkoper al gezet en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zit je bij ons goed! Wij zetten namelijk samen met jou de puntjes op de i en leiden je op tot aankomend vestigingsmanager bij Brugman Keukens en Badkamers via onze eigen Mandemakers Academy. Zin in? Dan maken we graag kennis met jou.


Wat ga je doen bij Brugman keukens & badkamers?

Brugman Keukens en Badkamers is onderdeel van De Mandemakers Groep. Al meer dan 50 jaar is het dé specialist in keukens, badkamers, toiletten en woonvloeren. Je vindt er de mooiste producten van hoogwaardige merken. Jij zorgt ervoor dat élke klant die bij ons over de drempel stapt zich gezien en geholpen voelt. Na de opleiding bij de Mandemakers Academy ben jij klaar om klanten te helpen bij het vinden van hun ideale keuken, badkamer, toiletten en woonvloeren. En je zet jouw commerciële vaardigheden in om de deal te sluiten.

Je gaat lessen volgen via de Mandemakers Academy over onderwerpen zoals: verkooptechnieken, technisch tekenen en materialenkennis. Wij leren jou eerst alle kneepjes van het vak binnen De Mandemakers Groep, zodat je dit daarna feilloos over kan brengen aan jouw collega’s. 

  • Jij staat graag met de spreekwoordelijke 'voeten in de klei’ door zelf actief te verkopen
  • Jij kan niet wachten om elke werkdag te beginnen met een energieke aftrap waardoor alle neuzen dezelfde kant op staan
  • Je enthousiasmeert je collega’s door het goede voorbeeld te geven
  • Je denkt mee over hoe jullie samen de commerciële doelen gaan behalen


Gevraagd

Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de functie van aankomend vestigingsmanager? Neem bijvoorbeeld jouw leidinggevende skills en jouw commerciële vaardigheden. Ook heb je in huis:

  • Ervaring met klantcontact in een functie als bijvoorbeeld senior verkoopadviseur, verkoper, afdelingshoofd of bijvoorbeeld als assistent vestigingsmanager
  • Een vrije agenda in de weekenden en op feestdagen
  • Een afgeronde MBO 4 opleiding of mbo+ werk- en denkniveau


Aanbod

Dat onze klanten zich thuis voelen in hun woning, is een van onze belangrijkste doelen. Maar ook jij moet je thuis voelen op je werk. Daarom ademt onze showroom een fijne sfeer. En kun je bij Brugman Keukens en Badkamers rekenen op de allerleukste collega’s. Samen vormen jij en je collega verkopers een hecht team met één taak: de omzetdoelen bereiken. Omdat jij een belangrijke spil bent in het grote geheel, belonen we jouw inzet met:

  • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Een goede provisieregeling; dus méér geld bij betere prestaties
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in