+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Beleidsadviseur Sociaal Domein Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.557 - € 6.385 p/m

Vacature in het kort

Als beleidsadviseur bij Maandag(R) krijg je de unieke kans om je te ontwikkelen binnen diverse terreinen en gemeenten. Jouw rol is cruciaal in het verbinden van afdelingen binnen het Sociaal Domein en het afwegen van belangen. Je blijft altijd up-to-date met het laatste nieuws en speelt een sleutelrol in het streven naar oplossingen. Bij Maandag(R) staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, met een breed aanbod aan cursussen en trainingen om uit te kiezen. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wat zijn de taken van een beleidsadviseur?

Als beleidsadviseur werk je nauw samen met de wethouders van de gemeente. Zakelijk en begrijpelijk schrijven hoort bij één van je vaardigheden. Je bent de verbindende factor tussen verschillende afdelingen binnen het Sociaal Domein. Door het volgen van het laatste nieuws in Nederland en in je regio weet je altijd wat er speelt en houd je contact met je werkveld. Hierbij weeg je constant belangen van de burgers en de gemeente af. Als beleidsadviseur streef je naar een oplossing en houd je rekening met de bijpassende wetten binnen het vakgebied waarin je werkt. Voorbeelden hiervan zijn Wmo, Jeugd, Onderwijs, Sport, Werk en Inkomen (Participatiewet). 

Beleidsadviseur bij Maandag®

Als beleidsadviseur bij Maandag® biedt het jou kansen om verschillende gemeenten te zien en/of je te ontwikkelen binnen verschillende terreinen. Bijvoorbeeld van beleidsadviseur jeugd naar onderwijs of sport. Hoewel deze drie onderwerpen allemaal raakvlakken hebben, is het anders als jij jezelf gaat specialiseren in één of meerdere onderwerpen. Wij hebben een groot klantenbestand van kleine tot middelgrote gemeenten. Na een gesprek kijken wij samen wat bij je past!


Functie eisen
  • Een afgeronde WO opleiding;
  • Minimaal 1 jaar ervaring of relevante stage binnen de gemeente als beleidsadviseur;
  • Minimaal 16 uur beschikbaar.
Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start! Een interessante mogelijkheid om flexibel te werken. Je gaat in verschillende keukens kijken, ervaring op doen en ervaring delen bij verschillende gemeentes. Jouw ambities en wensen staan centraal. Aan de hand van een persoonlijke kennismaking kijken we samen wat het beste bij jou past. 

Wij als detacheerder bieden jou graag de mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen, op persoonlijk vlak en binnen jouw werkgebied. Wij hebben een groot aanbod aan cursussen en trainingen. Je kunt ons volledige cursusaanbod bekijken op onze website bij de Maandag® Academy!

Lijkt het jou leuk om samen met mij te streven naar jouw werkgeluk? Bel of solliciteer via de onderstaande link!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsadviseur Sociaal Domein die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in