+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Beleidsadviseur Sociaal Domein ZZP Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • 70 - € 100 p/u

Vacature in het kort

Als ZZP'er profiteer je van unieke voordelen zoals Reversed Billing, maandelijkse uitbetaling, en de mogelijkheid om al 6 weken voor het einde van je project naar een nieuwe opdracht uit te kijken. Met opdrachten binnen diverse beleidsterreinen, waaronder nieuwe en actuele onderwerpen, bieden we je de kans om je expertise te delen en te groeien. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Een ZZP opdracht via Maandag®

Met 46 vestigingen, 30 jaar ervaring en 4000 professionals die dagelijks via ons werken, is Maandag® de grootste detacheerder binnen de publieke sector. Maandag® investeert veel in relaties met zowel klanten als professionals. Dat zorgt ervoor dat wij weten wat er binnen de gemeente speelt, welke gemeente past bij jouw wensen en krijgen wij onder andere vacatures binnen die nergens online staan. Als je via ons werkt gaan wij 6 weken voor het einde van jouw project alvast opzoek naar een andere opdracht (mis de huidige opdracht door beide partijen niet verlengd wordt). Dat geeft je ruim de tijd om je voor te bereiden!

Welke opdrachten als beleidsmedewerker krijgt Maandag® binnen?

Wij krijgen voor de volgende beleidsterreinen vacatures binnen: Wmo, Jeugd, Onderwijs, Sport, Schuldhulpverlening, Werk & Inkomen (PW) en inburgering. Ook nieuwe onderwerpen of projecten zoals IZA / GALA of specifieke vragen op het gebied van van jeugd (veiligheid en preventie) zijn veelvoorkomende terreinen. Dit kunnen zowel strategische vacatures zijn of operationele. Maar dat niet alleen! In 2023 is er bijvoorbeeld Gezond en Actief Levensakkoord (GALA) inwerking getreden waar wij ook aanvragen van binnenkrijgen, een nieuw onderwerp/project waar jij eventueel ook mee aan de slag zou kunnen!

Ben jij geïnteresseerd om op korte of lange termijn samen te werken? Of ben je benieuwd hoe ik werk? Solliciteer dan via de onderstaande button, dan kunnen wij een kennismaking inplannen!


Functie eisen
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar;
  • Geldige KVK registratie;
  • Twee jaar ervaring als (strategisch) beleidsadviseur;
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (voorkeur WO).
Over het bedrijf

Wat Maandag® nog meer biedt aan ZZP-ers:

  • Reversed Billing;
  • Maandelijkse uitbetaling;
  • Toegang tot een breed netwerk;
  • Twee keer per jaar een bedrijfsuitje.

Maandag® staat voor een frisse start! Een interessante mogelijkheid om flexibel te werken. Je gaat in verschillende keukens kijken, ervaring op doen en ervaring delen bij verschillende gemeentes. Jouw ambities en wensen staan centraal. Aan de hand van een persoonlijke kennismaking kijken we samen wat het beste bij jou past. 

Wij als detacheerder bieden jou graag de mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen, op persoonlijk vlak en binnen jouw werkgebied.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsadviseur Sociaal Domein ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in