+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Programmamanager clean energy hubs Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

Gevraagd

  • 16 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame energie als programmamanager clean energy hubs binnen een ambitieus project dat de toekomst van mobiliteit vormgeeft. Werk samen met een breed scala aan organisaties om de transitie naar schone energie te versnellen. Jouw rol omvat het coördineren van het programma, het aansturen van stakeholders en het ontwikkelen van cruciale subsidieprogramma's. Een unieke kans om bij te dragen aan een groenere toekomst! Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de Provincie Gelderland is FlexIntens op zoek naar een Programmamanager clean energy hubs voor 16 uur per week.

Gelderland, de mooiste provincie van Nederland! Elke dag werken we in de grootste provincie van Nederland samen met 1500 medewerkers om Gelderland mooi, schoon, welvarend en gaaf te houden van en voor ons allemaal. We doen dit met veel inzet, motivatie, kennis en kunde en uiteraard samen met allerlei organisaties en andere partijen. Samen zoeken we telkens naar nieuwe passende oplossingen voor complexe maatschappelijke opgaven zoals energietransitie, mobiliteit of milieu. Dit maakt ons werk uitdagend, interessant en zinvol.Voor het programma clean energy hubs zijn wij op zoek naar een programmamanager. Als programmamanager ben je onderdeel van de werkgroep clean energy hubs, waarin meerdere projectleiders opereren. Het programma clean energy hubs is een programma dat valt onder de samenwerking binnen de topcorridors Oost, Zuid-Oost en Zuid. Binnen dit programma werken op dit moment 12 provincies, ministerie IenW, RWS en havenbedrijf Rotterdam samen om te komen tot een landelijke uitrol van clean energy hubs. Clean energy hubs zijn vulpunten voor het goederenvervoer met het aanbod van minimaal 2 duurzame energiebronnen, zoals elektrisch, waterstof, bioLNG of BioLNG of HVO. Vanuit het programma clean energy hubs onderhouden we contact met de marktpartijen die clean energy hubs ontwikkelen.

Verantwoordelijken
  • De taken en verantwoordelijkheden van een programmamanager clean energy hubs bestaan met name uit:

    1. De coördinatie ten aanzien van het programma clean energy hubs met de leden van de Learning community (provincies en havenbedrijf Rotterdam) en richting het Ministerie van IenW.
    2. Aansturing van de regisseur clean energy hubs voor de binnenvaart.
    3. Het opstellen van het jaarplan clean energy hubs en het bewaken van de voortgang van de werkzaamheden zoals geformuleerd in het jaarplan zoals de maandelijkse bijeenkomsten van de Learning Community clean energy hubs en stakeholders bijeenkomsten met de markt.
    4. Het rapporteren (inhoudelijk en financieel) over de jaarlijks uitgevoerde acties.
    5. De aansturing van de administratieve afhandeling van het verrekenen van de bijdrage van de partners en het ministerie van IenW.
    6. Het in gezamenlijkheid met het ministerie van IenW komen tot een SPUK subsidieregeling voor clean energy hubs.
    7. Het voorbereiden en aansturen van het programmateam clean energy hubs en voortgangsoverleg met de projectleiders.
    8. Vertegenwoordiger namens de learning community in overleggen met externe partners.
    9. Het totstandbrengen van een goede samenwerking tussen de partners binnen de learning community clean energy hubs.


Gevraagd

Eisen:

  1. Externe beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding.
  2. Externe beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2015 - heden) in de rol van programmamanager.
  3. Externe beschikt aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2015 - heden) met projecten op het vlak van alternatieve duurzame brandstoffen/energiedragers en/of verduurzaming in mobiliteit en/of transport.

Wensen:

  1. Externe heeft aantoonbaar ervaring opgedaan met programmamanagement, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.
  2. Externe heeft aantoonbaar ervaring met het adviseren van en/of leidinggeven aan projecten op het gebied van alternatieve brandstoffen en/of verduurzaming in mobiliteit en transport, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.
  3. Externe beschikt aantoonbaar over ervaring met projecten/opdrachten in de publiek-private samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.
16 uur per week.

Bedrijfsomschrijving

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 11-05-2024 om 12:00.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in