+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Mechanical Engineer Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als constructeur bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van sorteersystemen voor distributiecentra en webshops. Deze machines behandelen een breed scala aan producten, wat elke project uniek maakt. We bieden jou de kans om verantwoordelijkheid te nemen in projecten en je ideeën te implementeren in de ontwikkeling van nieuwe onderdelen. Dit is de perfecte kans voor een constructeur die toe is aan een volgende stap in zijn carrière en graag uitdagingen aangaat. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als constructeur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een machine die voldoet aan de wensen en specificaties van de klant. De machines zijn sorteersystemen die voornamelijk binnen distributiecentra en webshops gebruikt worden en zij behandelen dan ook zeer veel en diverse producten. De basistechnieken die gebruikt worden kunnen over het algemeen overal ingezet worden, maar de omgeving en het soort product zorgt elke keer weer voor een nieuwe uitdaging. De constructeur die wij zoeken is iemand die toe is aan de tweede stap in zijn carrière, die de verantwoordelijkheid kan en durft te nemen voor een deel van het project. Naast de projecten is er bij deze opdrachtgever ruimte voor ontwikkeling van onderdelen op basis van eigen inzichten en ideeën en hier kan de constructeur die wij zoeken dan ook een rol in gaan spelen.



Gevraagd

  • Een afgeronde HBO Werktuigbouwkunde of iets vergelijkbaars
  • Ervaring binnen de machinebouw;
  • Verantwoordelijkheid durven te nemen;
  • Bekend met gangbare 3D tekenpakketten, bij voorkeur Solidworks/Inventor.


Aanbod

Een baan waarbij er echt geluisterd wordt naar de ideeën die je hebt en waar je ook echt een verschil kan maken. Je komt in een gedreven team te werken met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er is geen salarisindicatie afgegeven en het salaris zal dan ook bepaald worden aan de hand van de aanwezige ervaring.



Bedrijfsomschrijving

Een machinebouwer waarvan de machines over heel de wereld gebruikt worden in onder andere distributiecentra. Deze machines worden per klant aangepast op basis van de producten die zij hebben waardoor er elke keer weer een nieuwe uitdaging ligt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in