+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Facilitair medewerker met technisch inzicht Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.595 - € 3.238 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van afwisselend werk? Als facilitair medewerker bij DJI werk je in de Penitentiaire Inrichting in Arnhem. Je doet verschillende klussen, zoals lampen vervangen en storingen oplossen. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Ook kun je opleidingen volgen. Je werkt op vaste tijden en zorgt dat alles veilig is. Het is belangrijk werk, want je helpt mensen een beter leven op te bouwen. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Beschik jij over ervaring als facilitair medewerker en kan jij overzichtelijk werken? Misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou! Als facilitair medewerker bij het Facilitair Bedrijf Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) krijg je te maken met uiteenlopende klussen en dus ook bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Arnhem!
Het ene moment verwissel je een lampje in een gevangeniscel, het andere moment verhelp je een storing in het bewakingssysteem en weer een ander moment vul je papier aan in een printer.
Hoe afwisselend wil je het hebben? Als facilitair medewerker bij het Facilitair Bedrijf DJI ben jij de spil in de facilitaire dienstverlening.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen €2595 en €3238 bruto o.b.v. 36 uur!
  • Reiskostenvergoeding
  • Flexibele werktijden
  • Werken bij de topwerkgever van Nederland
  • Werken in de PI Arnhem!
  • Opleidingen volgen via Mijn Groei!
Wie ben jij

Als facilitair medewerker bij DJI heb je kennis van administratieve processen binnen de facilitaire dienstverlening en weet zeker wat aanpakken is!

Kan jij je vinden in onderstaande punten? Dan kan jij misschien wel aan het werk bij de DJI P.I. Arnhem als facilitair medewerker!!

  • Je hebt mbo-niveau en een diploma in een technische richting;
  • Je hebt inzicht in de werking van installaties en systemen;
  • Je hebt bij voorkeur een VCA-certificaat en bent bekend met NEN 3140;
Wat ga je doen

Als facilitair medewerker ken je de PI waar je werkt op je duimpje! Want uit alle hoeken van de PI zetten medewerkers hun meldingen in het digitaal meldsysteem. En dat zijn uitlopende meldingen, denk aan een deur die niet goed sluit, een toilet welke verstopt is, een werkplek welke ingericht moet worden? Jij gaat op de meldingen af om deze te beoordelen en op te lossen.

Je werkt volgens vaste procedures en afspraken want je bent je ervan bewust dat je in een bijzondere omgeving werkt. Veiligheid gaat boven alles.

Is een klus afgerond? Dan werk je dat netjes bij in de administratie en bespreek je de voortgang met de coordinator facilitaire zaken.

  • Storingen beoordelen en oplossen;
  • Externe onderhoudspartijen begeleiden in de PI;
  • Administratieve afhandeling van de meldingen.
Waar ga je werken

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan. Dat zijn er jaarlijks meer dan 72.000. We bieden hun de kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Dat doen we met ruim 13.000 collega’s in gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra. Het is veelzijdig en boeiend werk. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor DJI zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast over de functie facilitair medewerker en wil jij met mij in gesprek komen? Reageer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in