+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Zorgverlener Flexpool Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HappyNurse

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 0 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.339 - € 4.906 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij HappyNurse Arnhem kun je werken als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige in de flexpool. Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt, van één dienst per maand tot fulltime. Via onze app kies je je diensten of vraag je hulp aan je contactpersoon. We bieden veel mogelijkheden om te leren en door te groeien met trainingen en cursussen. Je kunt in verschillende zorgcentra werken, zowel met somatische als psychogeriatrische patiënten. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Welkom bij HappyNurse! Ben jij een flexibele Helpende, Verzorgende IG'er of een Verpleegkundige die de baas wil zijn over zijn eigen agenda? Wil jij je daarnaast ontwikkelen en gelukkig zijn in je werk? Dan is het simpel, solliciteer bij HappyNurse Arnhem en je zult vanzelf voelen hoe Happy je zult zijn.

Functie

Je kunt als Helpende, Verzorgende IG'er of Verpleegkundige in de flexpool alle kanten op. Je leert mensen kennen en je bouwt enorm veel ervaring op. Het aantal uur dat jij voor HappyNurse werkt bepaal jij lekker zelf! Van één dienst per maand, tot fulltime, het is allemaal mogelijk. Met onze app kun jij jezelf inschrijven op openstaande diensten. Vind je in de app geen geschikte dienst? Dan kun je contact opnemen met je vaste en betrouwbare contactpersoon bij HappyNurse Arnhem om samen op zoek te gaan naar leuke losse diensten of een opdracht voor een langere periode. Wij vinden ontwikkelen en doorgroeien belangrijk, dus je kan via ons bijscholing, trainingen en cursussen volgen.  


Over het bedrijf

Als zorgverlener in de flexpool bij HappyNurse Arnhem kan je in Arnhem en omstreken bij verschillende woon-zorgcentra op zowel somatische als psychogeriatrische afdelingen aan de slag. Ook kan je extramuraal vanuit diverse gezondheidscentra en woon-zorgcentra aan de slag. Je kunt dus diverse kanten op wat werkzaamheden betreft en wij staan klaar om jou te helpen in jouw voorkeuren!


Wij vragen
  • Je bent in het bezit van een Helpende, Verzorgende IG of mbo/hbo Verpleegkundige diploma.
  • Je bent in het bezit van een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag, niet ouder dan 3 maanden), of bent bereid deze aan te vragen.
Wij bieden
  • Salaris conform CAO VVT, afhankelijk van opleiding, niveau en werkervaring tussen de €2.339,72 en €4.906,49 bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Je krijgt 8,33% vakantiegeld;
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Scholing- en bijscholingsmogelijkheden, bijvoorbeeld: medicatie en voorbehouden handelingen;
  • Flexibele werktijden: je krijgt de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer je werkt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in