+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rhenen.
Laad meer vacatures

Zorgondersteuner Thuis - Rhenen Rhenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.236 - € 3.848 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ondernemend, flexibel en een groot hart voor de zorg zijn typerende woorden die jou omschrijven. In ons ‘Zelfstandig Thuis’ team kijk je samen met de cliënt, zijn naasten op welke manier de cliënt 24 uur per dag zorg en begeleiding thuis kan krijgen. Met onze nieuwe manier van werken blijven mensen langer thuis wonen door inzet van het Volledig Pakket Thuis. Spreekt dit je aan? Kom dan werken als medewerker Zelfstandig Thuis bij Santé Partners in Rhenen en lees snel verder.

Zorgondersteuner Thuis- Rhenen
Uren in overleg

Jij als Zorgondersteuner Thuis...
verzorgt, begeleidt en ondersteunt jouw cliënten en hun mantelzorger(s) in hun eigen woonomgeving. Je leert je cliënten en hun mantelzorgers echt kennen zodat je ondersteuning kan bieden die bij de persoon past. Je observeert en stelt goede vragen aan de cliënt en ontdekt zo wat de cliënt zelf kan, welke mensen in zijn netwerk betrokken kunnen worden en waar professionele ondersteuning nodig is. Ook kijk je welke (technologische) hulpmiddelen ingezet kunnen worden. Doordat je de tijd en ruimte krijgt kunnen jij en jouw collega’s echt van waarde zijn voor de cliënt en zijn welzijn.  

Als medewerker Zelfstandig Thuis heb je een afwisselende baan. Iedere cliënt heeft een persoonlijke hulpvraag wat betekent dat de zorg en ondersteuning die je biedt gevarieerd is. Het ene moment help je iemand uit bed en ondersteun je bij het douchen en aankleden, het volgende moment blader je samen een tijdschrift door, doe je een boodschap of bespreek je mogelijkheden om er op uit te kunnen. Vanuit jouw (regie)rol bespreek je met de cliënt en zijn/haar naasten hoe de zorg nog beter ingezet kan worden en houd je zicht op de uitvoering hiervan.

Jouw nieuwe werkplek
In het team laten wij huidige functieprofielen los en werken we meer in rollen. Daarom zoeken wij collega’s met diverse opleidingsachtergronden en competenties. Je vult elkaar aan in (vak)kennis, kunde en vaardigheden, waardoor je samen sterk staat en goede zorg en begeleiding biedt. Is het nodig om even te sparren met een collega? Dan neem jij het initiatief hiertoe. Je werkt in wisselende diensten (tussen 7.00 - 23.00 uur) zowel doordeweeks als in het weekend, bij mensen in de thuissituatie. 

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

  • een bruto maandsalaris tussen de €2.236,- en €3.848,- (schaal FWG 20 t/m FWG 45, cao VVT).
  • uitgangspunt is vast dienstverband na de proeftijd.
  • onregelmatigheidstoeslag.
  • eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • 8% vakantiegeld.
  • ruim zes weken vakantie.
  • reiskostenvergoeding conform cao VVT.
  • pensioenregeling.
  • gratis trainingen en VTH-scholing bij de Santé Academie.

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:
✓ (g)een zorgdiploma, bij ons ben je welkom met én zonder een zorgdiploma
✓ kennis en/of ervaring op het gebied van verzorging, verpleging, huishouding en begeleiding
✓ zin in een uitdaging en zelfstandigheid
✓ oplossingsgericht kunnen denken en lef hebben om buiten de gebaande paden te werken
✓ affiniteit met ouderen en kwetsbare mensen

Samen sterk met Santé Partners

Wij willen samen het verschil maken, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment.

Jouw professionele zeggenschap, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen.

Informatie en solliciteren 
Wil jij graag aan de slag in ons Zelfstandig Thuis team? Solliciteer dan nu via de ‘solliciteer direct’ button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met gebiedsmanager Meyke Tjeerdsma te bereiken op 0622108371 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure. 

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in