+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

ZZP Senior Assistent Audit Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rousch Financial Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • 70 - € 72,50 p/u

Vacature in het kort

Als senior assistent accountant audit bij ons grote accountantskantoor krijg je de kans om je te specialiseren in de controle van complexe jaarrekeningposten, terwijl je tegelijkertijd junior teamleden begeleidt en ondersteunt. Je speelt een cruciale rol in het reviewen van werkzaamheden en het opstellen van essentiële documenten voor auditprocessen. Dit alles binnen een laagdrempelige bedrijfscultuur. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving

Als senior assistent accountant audit zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden onder meer:

Uitvoeren van controlewerkzaamheden voor complexe jaarrekeningposten: Als senior assistent ben je betrokken bij het uitvoeren van controles voor de meer complexe onderdelen van de jaarrekening. Dit omvat het analyseren van financiële gegevens, het identificeren van risico's en het testen van interne controlesystemen.

Begeleiden van beginnende en gevorderde assistenten: Een belangrijk aspect van je rol is het begeleiden en ondersteunen van junior teamleden. Dit kan inhouden dat je hen traint in auditmethodologie, hen helpt bij het begrijpen van complexe vraagstukken en hen coacht bij de uitvoering van hun taken.

Reviewen van werkzaamheden door assistenten: Je bent verantwoordelijk voor het reviewen en controleren van het werk dat door assistenten is uitgevoerd. Dit omvat het controleren van werkpapers, analyses en rapporten om ervoor te zorgen dat ze accuraat en in overeenstemming zijn met de geldende standaarden en richtlijnen.

Opstellen van werkprogramma's, planningen en urenbudgetten: Je speelt een sleutelrol bij het opstellen van gedetailleerde werkprogramma's, controleplanningen en urenbudgetten voor de controleklanten. Dit helpt bij het efficiënt plannen en uitvoeren van auditwerkzaamheden binnen de gestelde deadlines en budgetten.

Voeren van gesprekken met klanten: Als senior assistent heb je regelmatig contact met klanten. Dit kan variëren van het verzamelen van informatie en het beantwoorden van vragen tot het bespreken van bevindingen en aanbevelingen. Het is belangrijk om effectieve communicatievaardigheden te hebben om een goede relatie met de klant te onderhouden en de auditprocessen soepel te laten verlopen.


Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een groot accountantskantoor met een diverse klantenportefeuille (MKB en agro). Voor deze vestiging geldt dat de klantenportefeuille ongeveer voor 80% uit agrarische klanten betreft. De bedrijfscultuur wordt omschreven als laagdrempelig en geen partnerstructuur.

Salarisindicatie
  • Tarief tussen de € 70 - € 72,50 incl. reiskosten;
Functie-eisen
  • Functie zelfstandig kunnen uitvoeren;
  • 32-40 uur inzetbaar bent voor de duur van ongeveer 3-6 maanden;

Interesse? Stuur mij dan jouw recente CV en vermeld dan gelijk welk tarief je wenst te hanteren voor deze periode.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een groot accountantskantoor met een diverse klantenportefeuille (MKB en agro). Voor deze vestiging geldt dat de klantenportefeuille ongeveer voor 80% uit agrarische klanten betreft. De bedrijfscultuur wordt omschreven als laagdrempelig en geen partnerstructuur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in