+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

ANIOS Longziekten Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rijnstate

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de boeiende wereld van Longziekten als ANIOS, waar je een unieke kans krijgt om je medische carrière te starten of verder te ontwikkelen. Werk in een team dat bekend staat om zijn prettige sfeer en ondersteunende collega's. Deze functie biedt niet alleen de mogelijkheid om klinische ervaring op te doen, maar ook om je te specialiseren in diverse medische handelingen. Profiteer van een uitgebreid opleidingsaanbod en een flexeuroregeling die je fiscale voordelen biedt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Solliciteren kan tot en met 20 mei 2024

ANIOS Longziekten

Op zoek naar een boeiend specialisme waar je jezelf kan ontwikkelen? Wil je werken in een prettig team waar we oog hebben voor elkaar? Dan is plek als ANIOS bij Longziekten de juiste plek voor je!

De vakgroep Longziekten van Rijnstate is op korte termijn opzoek naar een enthousiaste, betrokken en actieve ANIOS. Het gaat om een aanstelling van 36 uur per week.

Ben je basisarts of rond je binnenkort de studie geneeskunde af, dan nodigen wij je van harte uit om mee te solliciteren. Klinisch ervaring en affiniteit met het specialisme longziekten is fijn maar geen vereiste. Deze werkplek biedt een uitstekende voorbereiding voor de rest van je carrière als bijvoorbeeld longarts, internist, cardioloog, huisarts of SEH-arts.

Je verricht patiëntenzorg op de klinische Longafdeling en Acute Opname Afdeling. Samen met een groep assistenten, zowel AIOS als ANIOS, participeer je in de avond-, nacht- en weekenddiensten. De nachtdiensten worden verdeeld met de assistenten van de geriatrie. Deze prettige samenwerking resulteert in een lagere dienstbelasting en verbreding van je werkzaamheden.

Naast de diverse klinische werkzaamheden waarbij je gaat zorgen voor zowel acuut benauwde als chronisch zieke patiënten, is er mogelijkheid tot het volgen van onderwijs. Diverse longziekten gerelateerde thema’s komen maandelijks aan bod, er is wekelijks radiologie bespreking en longfunctieonderwijs. Wil je nog meer? Kijk mee tijdens een spreekuur op de poli of programma op de behandelkamer. Zelfstandig leren uitvoeren van echo thorax en pleurapuncties behoort tot de mogelijkheden. Alle ANIOS kunnen een e-portfolio bijhouden, deze kan je helpen tijdens je volgende sollicitaties voor een nieuwe werkplek of opleidingsplek. Ambieer je carrière als longarts, dan biedt deze werkervaring mogelijkheden tot doorstromen naar de opleiding.

Manon Mak, voormalig ANIOS, inmiddels AIOS longziekten.

"Ik ben Manon Mak, 29 jaar en sinds een jaar werkzaam bij de longziekten in het Rijnstate. De longziekte is een mooi vakgebied met leuke afwisseling tussen de zeer acuut benauwde patiënt en chronische patiëntenzorg. De zorg hiervoor draag je niet alleen, maar juist met een multidisciplinaire aanpak. Daarnaast heb je verschillende medische handelingen zoals thoraxdrains spoelen, echo’s en pleurapunctie verrichten, die je in een veilige setting kan leren. In mijn ogen de perfecte combinatie tussen denken en doen. Er is gemoedelijke werksfeer waarbij de assistenten onderling graag voor elkaar klaar staan en de longartsen laagdrempelig te benaderen zijn voor vragen of supervisie. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met evaluatiegesprekken, een e-portfolio en assistentenvergaderingen. Er is ruimte voor het ontwikkelen van een profiel die bij jou past zoals organisatorische taken, wetenschap of onderwijs, maar er is niets verplicht! Daarnaast als opleidingscentrum heeft het voordelen dat er veel aandacht is voor leren en er valt veel te leren! Naar mijn mening een leuke leerzame plek die een goede voorbereiding is voor bijv. huisarts, SEH-arts of zoals in mijn geval een opleidingsplek tot longarts!"


Werken op de afdeling Longziekten

Wij bieden een inspirerende werkplek met mogelijkheden tot zelfontwikkeling en groei. Ons werksfeer kenmerkt zich door een prettige manier van omgang met elkaar. De longartsen zijn betrokken en laagdrempelig bereikbaar. Continuïteit van supervisie vinden we belangrijk.

Ben je geïnteresseerd maar wil je meer weten?

Loop een dag(deel) mee! Of neem contact met ons op voor meer informatie en toelichting.


Werken bij Rijnstate

Honorering conform CAO Ziekenhuizen.


Wat breng je mee.
  • Je bent een BIG geregistreerde arts.
  • Je bent een betrokken en actieve ANIOS.
  • Je bent bereid tot het verrichten van diensten.
Interesse?

Wij bieden jou:

  • Een dienstverband van 36 uur/week.
  • Arbeidsvoorwaarden en salaris op basis van de cao ziekenhuizen, FWG 65.
  • Een contract voor de duur van 12 maanden.
  • Vakantie- en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Individueel opleidingsbudget € 250,00.
  • De waarde van PLB-uren wordt bij inruilen voor studiekosten verdubbeld.
  • Rijnstate beschikt over een digitaal Leerplein met voor alle medewerkers een ruim aanbod aan gratis toegankelijke trainingen (o.a. de BLS cursus) en e-learnings, van onder andere GoodHabitz en Expertcollege.
  • Flexeuroregeling. Hier kun je o.a. een deel van je eindejaarsuitkering en/of vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk maken voor bijvoorbeeld een hogere reiskostenvergoeding en/of studiekosten of voor het aanschaffen van een (elektrische) fiets.
  • Goede bereikbaarheid met auto en OV.

Ben jij de ANIOS die ons team komt versterken? Reageer dan nu op deze vacature! Je sollicitatiebrief met CV kunt je richten aan mevrouw Linda Moonen, longarts en specialist manager.

We ontvangen je sollicitatie zo snel mogelijk maar uiterlijk voor 20 mei a.s.

Solliciteren kan alleen online.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Masha Zaikova of Linda Moonen (longartsen) of een van de andere longartsen, te bereiken via 088 – 005 6638 (secretariaat longziekten) of 088 – 005 8888.



Aanbod

Daarom kies jij voor Rijnstate!

  • Werken in een topklinisch ziekenhuis
  • Samenwerken aan innovatie in mProve
  • Opleiden voor de toekomst
  • Ondernemende vakgroepen
  • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in